-1.4 C
Alajärvi
maanantai 30.1.2023
spot_img
spot_img
spot_img

Lappajärven koronatilanne rauhoittumassa

Keskiviikkona annetun päivityksen jälkeen Järvi-Pohjanmaalle on ilmoitettu yksi uusi koronatartunta jo karanteeniin asetetulta liittyen Lappajärven tartuntaketjuun. Yhteensä Lappajärven tartuntaketjussa on koronatartuntoja todettu 60 henkilöllä. Lappajärven koronatilanne on mennyt parempaan suuntaan ja tilanne näyttää nyt rauhoittuvan. Uusia tartuntoja voi tulla vielä ilmi, mutta pandemiajohtoryhmä ei näistä välttämättä enää tiedota. Järvi-Pohjanmaan alueelta edelleen 1–3 henkilöä on sairaalahoidossa.

Lappajärven yhteiskoulu palaa lähiopetukseen tulevana maanantaina. Koronatilanne on edennyt loppuviikkoa kohti parempaan suuntaan, eikä etäopetusjärjestelyitä olisi lakien mukaan mahdollista jatkaa. Koululla otetaan käyttöön kuitenkin koronavarotoimia, joista koulu tiedottaa suoraan opettajia ja vanhempia. Lukio on etäopetuksessa myös maanantaina. Loppuviikon aikana lukiolaisilla on koeviikko, joka järjestetään mahdollisimman koronaturvallisesti.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät