Vaikuta Alajärven kehittämissuuntiin vastaamalla strategiakyselyyn

103
Onko Alajärven kaupunki hyvä paikka asua, elää ja yrittää? Mitkä ovat tärkeimmät kehittämistavoitteet tulevina vuosina?
Mainos[adrotate banner="3"]

Onko Alajärven kaupunki hyvä paikka asua, elää ja yrittää? Mitkä ovat tärkeimmät kehittämistavoitteet tulevina vuosina?

Näiden teemojen mukaisiin kysymyksiin pääset vastaamaan Alajärven kaupungin strategiakyselyssä, joka kokoaa asukkaiden, vapaa-ajan asukkaiden ja yrittäjien näkemyksiä kaupungin strategian päivityksen pohjaksi.

MAINOS

Kyselyyn voi vastata 3.–17. marraskuuta nettilomakkeella kaupungin verkkosivuilla osoitteessa www.alajarvi.fi tai paperilomakkeella Alajärven ja Lehtimäen kirjastoissa sekä Alajärven uimahallilla. Vastaaminen vie noin 10 minuuttia.

– Kaupunkistrategia on kaupunginvaltuuston hyväksymä strategia, josta kaupungin kaikki keskeisin päätöksenteko, suunnittelu ja kehittäminen johdetaan. Se kertoo, mikä on tärkeintä Alajärven kaupungin palveluiden kehittämisessä tulevina vuosina, toteaa kaupunginjohtaja Vesa Koivunen.

Alajärven uusi kaupunginvaltuusto aloitti työnsä elokuussa. Strategian päivittäminen on yksi sen tärkeistä tehtävistä.

– Toivomme, että mahdollisimman moni vastaa kyselyyn ja sen avulla saamme kattavan aineiston strategiatyön pohjaksi, jatkaa Koivunen.

MAINOS
Priimatassi alusasujen pop-up-myynti Kyyjärven Paletissa