Liiketoimintaa uudessa normaalissa -hanke starttasi Mirva Särkiniemen johdossa

Liiketoimintaa uudessa normaalissa -hanke on käynnistynyt ja sen projektipäälliköksi on valittu Mirva Särkiniemi.
Mainos[adrotate banner="3"]

Järvi-Pohjanmaan Yrityspalvelu Oy:n hallinnoima Liiketoimintaa uudessa normaalissa -hanke on käynnistynyt ja sen projektipäälliköksi on valittu Mirva Särkiniemi.

Lappajärveläinen Särkiniemi on työskennellyt aiemmin taloushallinnontehtävissä tilitoimistossa ja yrityksissä. Lisäksi Mirvan liiketalouden tradenomiopinnot ovat loppusuoralla Seinäjoen Ammattikorkeakoulussa.

MAINOS

Työkaluja mikroyritysten liiketoiminnan kehittämiseen

Särkiniemen luotsaaman hankkeen tavoitteena on antaa JPYP:n toimialueen mikroyrityksille selviytymiskeinoja edelleen jatkuvaan koronapandemiaan ja tuoda lisäksi valmiuksia tulevaan, uuteen normaaliin.

– Hankkeessa mikroyrityksille tuodaan keinoja oman liiketoiminnan analysointiin, suunnitteluun ja kehittämiseen. Työkaluksi rakennetaan digitaalinen liiketoimintamalli, jonka avulla lisätään ja tiivistetään yhteistyötä yritysten, tilitoimistojen ja rahoittajien välillä, Mirva kertoo.

– Yhteistyön tiivistymiseen ja lisääntymiseen liittyy oleellisesti verkostoituminen muiden toimijoiden kanssa. Tarpeen mukaan hankkeessa voidaan ohjata yrityksiä jatkotoimiin yrityksille kehittämispalveluja tarjoaville verkostokumppaneille.

– Työt ovat lähteneet hyvin käyntiin ja seuraavat askeleet hankkeessa ovat kohdeyritysten ja tilitoimistojen kartoitus. Hankkeen avulla voimme tukea myös omistajanvaihdostilanteita sekä ohjata tukalassa taloustilanteessa olevia yrityksiä avun piiriin, Mirva jatkaa.

Hanke jatkuu keväälle 2023 saakka ja kustannusarvio hankkeelle on 119740 euroa. Hankkeen rahoittajina ovat Leader -toimintaryhmät, Aisapari ry ja Kuudestaan ry.

MAINOS
Edellinen artikkeliJärvilakeuden kansalaisopisto kotouttaa Thaimaasta alueelle muuttaneita
Seuraava artikkeliLuvat Korkeamaan tuulivoima-alueelle myönnettiin Soinissa