-6.8 C
Alajärvi
maanantai 22.4.2024
MAINOS

Rinta-aholle ja Heikkalalle tunnustusta

Miesten Superpesis-pronssia kauden päätteeksi juhlineet Vimpelin Vedon Matias Rinta-aho ja Juho Heikkala ovat saaneet tunnustusta Pesäpalloliiton Läntisellä alueella. Rinta-aho nimettiin Pohjanmaan ja Satakunnan käsittävän alueen parhaaksi miespesäpalloilijaksi. Heikkala valittiin puolestaan Pohjanmaan parhaaksi nuorisopoikapelaajaksi.

29-vuotias Rinta-aho kuului runkosarjassa lyöjätilaston ehdottomaan eliittiin. Hän sijoittui lyöjätilastossa seitsemänneksi ja oli tilaston paras numerolla lyövistä pelaajista lyötyään 2+60=62 juoksua. Hänen kotiutusprosenttinsa oli runkosarjassa 66. Rinta-aho on edustanut Vetoa yhtä Kouvolan Pallonlyöjissä pelaamaansa kautta lukuun ottamatta. Kauteen 2024 ulottuvan jatkosopimuksen Vedon kanssa tehnyt Rinta-aho pelasi miesten pääsarjatasolla ensimmäisen kerran kaudella 2009.

MAINOS

Miesten Superpesiksessä toissakaudella debytoinut Juho Heikkala vakiinnutti paikkansa rosterissa viime kaudella ja pääsi näyttämään myös sisäpeliosaamistaan. Veteli Pesiksen kasvatteihin kuuluvan 21-vuotiaan Heikkalan maila puhui runkosarjassa viiden kunnarin ja 21 tavallisen juoksun edestä. Lisäksi hän toi runkosarjassa 15 juoksua. Hän oli myös mukana voittamassa Veteli Pesikselle poikien Superpesis-hopeaa ja hänet nähtiin myös poikien Itä–Lännessä.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät