-2.9 C
Alajärvi
perjantai 01.3.2024
MAINOS

Joulupuukeräyksellä lahjoja lapsille Alajärvellä

Kauppakeskus Maxin aulasta Alajärvellä löytyy jälleen vuoden tauon jälkeen joulupuu, jonka oksilla on pakettikortteja. Pakettikorteissa lukee aina joko Tyttö tai Poika ja lahjan saajan ikä.

Keräystä organisoi tänä vuonna ensimmäistä kertaa MLL Alajärven yhdistys, joka tarttui toimeen puheenjohtaja Saija Ylisen kuultua viime vuonna harmittelua siitä, ettei Lions ladyjen aiemmin järjestämää keräystä enää ollut.

MAINOS

Niinpä nyt kenellä tahansa, joka haluaa tuoda joulun jollekulle niistä liki 40 alajärveläisestä lapsesta, joiden pakettikortit joulupuussa odottavat, on mahdollisuus osallistua hyvän jakamiseen.

Saija ja yhdistyksen hallituksen jäsen Sointu Langhed pystyttivät puuta tiistaiaamuna ja kertoivat, että lasten sukupuoli ja ikä on saatu sosiaalitoimen toimittamasta listasta, joten tavoite on, että jokainen lapsi todellakin saa oman lahjansa tänä vuonna.

Aikaa keräykselle on kaksi viikkoa, sillä se päättyy 15.12.

Lahjan antaja toimii siten, että hän ottaa puusta mieleisensä pakettikortin ja hankkii vähintään 20 euron arvoisen lahjakortin ajatellen lapsen ikää ja sukupuolta. Lahjakortin voi hankkia alajärveläisistä yrityksistä.

Lahjakortti toimitetaan K-Supermarketin kassalle viimeistään 15.12. ja pakettikortti liitetään lahjakorttiin paperikortissa olevan paperiliittimen avulla.

MLL toimittaa lahjakortit edelleen sosiaalitoimeen, joka jakaa kortit tarvitseville alajärveläisille lapsille tuomaan joulumieltä.

Tästä lahjasta hyvää joulumieltä saa varmasti myös lahjan antaja, sillä jokaisen lahjakortin takana on ihan oikea, apua tarvitseva lapsi.

Sointu ja Saija kertovat, että muutoinkin vapaaehtoistyö MLL:ssä on sellaista, että siitä saa hyvän mielen myös itselleen. He toivottavatkin lämpimästi tervetulleiksi mukaan myös kaikkia uusia toimijoita!

Tuula Jokiaho

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät