Tilaa, maksa ja nouda! Alajärven S-Market avasi verkkokaupan

Mainos[adrotate banner="3"]

Alajärven S-Market on avannut ruuan verkkokaupan, jonka kautta vaikkapa viikoittaiset kauppaostokset on helppo hoitaa jonottelematta ja ruuhkissa kiertämättä.

Jos teet tilauksen tänään, voit noutaa ostoksesi huomenna valmiiksi kerättyinä nouto-ovelta, sovittuna ajankohtana.

MAINOS

– Meillä on ollut käytössä aikaisemmin ruokien tilaus- ja kotiinkuljetuspalvelu yhteistyössä keskustaksin kanssa, ja tämä palvelu jatkuu edelleen niille, jotka haluavat ostoksensa suoraan kotiovelle, S-Market Alajärven marketpäällikkö Mika Ainonen kertoo.

Uusi verkkokauppa toimii nyt kätevästi, vaikka kännykästä S-Mobiilin kautta tai läppäriltä. Eri tuoteryhmät ovat kätevästi selattavissa ja tuotteiden valinta omaan ostoskoriin käy helposti.

Samalla asiakas voi valita, milloin haluaa tuotteet noutaa. Ostokset maksetaan sähköisesti ja sovittuna aikana ne noudetaan nouto-ovelta. Kun oven löytää, sieltä löytyvät ohjeet miten toimia että saa oman ostoskassinsa mukaan.

Palvelun hinta on 6,90 euroa, olipa tuotteita yksi tai sata. Palvelu on käytettävissä arkipäivisin maanantaista perjantaihin. Alajärven lisäksi vastaava verkkokauppa on otettu käyttöön Etelä-Pohjanmaalla muutamassa muussakin suuremmassa S-Marketissa.

Uuden palvelun uskotaan kiinnostavan etenkin niitä asiakkaita, jotka eivät halua työpäivän jälkeen viettää aikaa enää kauppaa kierrellen, tai niitä, jotka haluavat näinä aikoina välttää ruuhkaisia kauppoja. Verkkokaupasta löytyvä valikoima on lisäksi varsin kattava, joten tarjolla on samat tuotteet kuin kaupassakin.

Tuula Jokiaho

MAINOS
Edellinen artikkeliJoulupuukeräyksellä lahjoja lapsille Alajärvellä
Seuraava artikkeliKuusiokunnissa vierailukielto sote-toimintayksiköihin