Korsukuoron kertoi lauluin isänmaasta

Mainos[adrotate banner="3"]
Korsukuoron puheenjohtaja Matti Levijoki ojensi kuoronjohtaja, kanttori Ismo Pitkäselle joululahjan kiitokseksi ammattitaitoisesta kuorolaulun johtamisesta.

Tunnelmallinen ja ikimuistoinen oli itsenäisyyspäivän aattona 5.12. lähetystyön hyväksi järjestetty päiväkahvikonsertti, Korsukuoron konsertti Alajärven seurakuntatalolla.

Kuoroa johti kanttori Ismo Pitkänen. Pakkasesta ja pandemiasta huolimatta väkeä oli koolla 44 henkeä. Myös yleisö sai laulaa sekä sinivalkoisia, isänmaallisia lauluja ja tuttuja kansanlauluja.

MAINOS

Helmihetkiä koettiin, kun Korsukuoro lauloi kanttori Pitkäsen ammattitaitoisessa ohjauksessa Finlandian, Kotiseutuni Oi ja Tämä taivas, tämä maa.

Erityisen herkkä tulkinta oli Evakon laulu, jossa itsekin Karjalan evakon poika Taito Saarinen lauloi soolo-osan ja Korsukuoron yhtyessä välillä laulantaan. Sota-ajoista muistuttivat laulut Sinulle veteraani ja Veteraanin iltahuuto.

Kiitokset kuoron johtamisesta

Korsukuoron puheenjohtaja Matti Levijoki ojensi ja Aulis Tuomela piti kiitospuheen kuoronjohtaja-Ismolle, joka oli kuulema sopivasti ”ressannut” laulajia ja sen tuotos sekä hedelmä kyllä näkyi ja kuului upeassa konsertissa.

Aulis oli lahjaksi itse taituroinut jouluisen reen jouluvaloineen Ismolle ja tietenkin joulupukin ohjastaessa sitä. Päivähetken juonsi Tiina Akomeah.

Tiina Akomeah

MAINOS
Edellinen artikkeliPro Vimpeli -mitali kyläseuralle
Seuraava artikkeliSoinin joulu myynnissä