Järvilakeuden kansalaisopiston kevät kutsuu

Mainos[adrotate banner="3"]

Vuonna 2022 Järvilakeuden kansalaisopistossa on taas luvassa monipuolisia harrastus- ja opiskelumahdollisuuksia Kauhavan, Evijärven ja Lappajärven alueella.

Tutustu tarjontaan, innostu ja ilmoittaudu rohkeasti mukaan – kansalaisopiston kursseilla on matala kynnys ja aloittelijankin taidot karttuvat varmasti!

MAINOS

Uusista kursseista mainittakoon ainakin tuftaus, islantilaisvillapaitakurssi, koko perheen käsityölauantait, kirjansidontakurssi, lasten käsityöleiri, digiapua-kurssit, office-ohjelmien kurssi, urheiluaiheiset luennot, seinäkiipeilykurssit (myös Alahärmässä), monipuoliset kirjoittajakurssit, thaimaalaiset kevätrullat -kurssi, kangoo jumps -tunnit, Esko Kuntolan suksienvoiteluluento sekä kukkapenkki hoivakotiin -kurssi.

Maksuttomia luentoja eri aiheista on tarjolla monipuolisesti ja niihin voi osallistua oman valinnan mukaan etäyhteydellä kotoa käsin, yhteisissä etäkatsomoissa tai paikan päällä.

Kevätohjelmalehti on jaettu talouksiin ja se on myös sähköisesti luettavissa osoitteessa jarvilakeus.fi.

Kurssien haku on nyt entistä helpompaa opiston uudistuneilla ilmoittautumissivuilla.

Kursseja voi etsiä erilaisilla hakuvaihtoehdoilla tai ilmoittautua suoraan kurssinumerolla. Kursseja voi myös lajitella nimen, aloituspäivän ja kurssikoodin mukaan.

Lukuvuoden 2021–2022 kurssit on jaettu kahtia syys- ja kevätlukukaudelle taiteen perusopetusta ja kudontaa lukuun ottamatta. Muistathan varmistaa jatkopaikan myös kevätkaudelle.

Seuraatko jo opistoa somessa?

Järvilakeuden kansalaisopiston aktiivisilta sosiaalisen median kanavilta saa ensi käden tietoa alkavista kursseista ja hankkeista ja pääsee kurkistamaan kursseille ja ihastelemaan niiden aikaansaannoksia.

Kannattaa siis ottaa opisto seurantaan mm. Facebookissa, Instagramissa ja YouTubessa.

MAINOS
Edellinen artikkeliSuninsalmen soitot siivittivät Alajärven kaupungin kulttuuripalkinnon Pertti Ojalalle ja Heikki Jokiaholle
Seuraava artikkeliTyöttömyys laski Järviseudulla voimakkaasti