1.6 C
Alajärvi
sunnuntai 25.2.2024
MAINOS

Jami Kurejoelle uusinta tekniikkaa edustava Valtra G105 Versu

Järviseudun ammatti-instituutin Kurejoen toimipisteen on hankittu uutuuttaan hohtava ja viimeisintä tekniikkaa edustava traktori, Valtra G105 Versu.

Edellinen uusi traktori Jamille on hankittu 2016, mutta nyt hankittu Valtra ei suinkaan vaihtunut siihen, vaan vuoden 1997 traktoriin, joka oppilaitoskäytössä alkoi olla jo auttamatta vanha.

MAINOS

Tuomo Mattila AGCO Suomi Oy:sta kertoo, että Jamin uusi traktori on malliston parhaiten varusteltu ja siinä on viimeisintä maatalouden tekniikkaa. On tärkeää, että oppilaat pääsevät tutustumaan uuden tekniikan käyttöön jo opiskellessaan, jotta he osaavat aikanaan hyödyntää sitä työssään.

Aikuiskoulutusjohtaja Risto Riihimäki kertoo, että uusi traktori on kokoluokaltaan sellainen, jolla opiskelijoiden on hyvä opiskella ja se toimii paitsi maatilan töissä, myös puutarhaoppilaiden käytössä. Oppilaitoksella on kaksi isompaa traktoria peltotöihin.

Tuula Jokiaho

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät