-3.9 C
Alajärvi
tiistai 16.4.2024
MAINOS

#UlkonaKuinLumiukko -haaste innostaa rakentamaan lumiukkoja

Suomenselän Samoilijat ry haastaa kaikki Ähtärin, Soinin ja Lehtimäen koulut, päiväkodit, päiväkerhot, perhepäivähoitajat sekä kaikki äidit ja isät, mummut ja papat jälkipolvineen iloitsemaan talvesta yhdessä rakentamalla lumiukkoja kampanja-aikana 14.2.-13.3.

Suomen Ladun ideoiman #UlkonaKuinLumiukko -kampanjan tavoitteena on saada kaikenikäiset ulkoilemaan ja rakentamaan vähintään 10 000 lumiukkoa tai -akkaa. Suomenselän Samoilijat haastaa perheitä, kouluja ja varhaiskasvatusta lumiukkojen rakentamiseen nyt kolmatta kertaa.

MAINOS

Lumiukkojen rakentaminen on ulkoilua parhaimmillaan; hauskaa, aktivoivaa ja luovaa. Samalla tulee liikuttua – ihan huomaamatta! Pakkaslumikaan ei estä lumiukon rakentamista. Kotipihoille voi nimittäin helposti tehdä itse lumiukkoaihioita käyttämällä pahvilaatikkoa muottina.

#UlkonaKuinLumiukko -haasteeseen voi osallistua seuraavalla tavalla:

1. Rakenna yksi tai useampi lumiukko kampanja-aikana 14.2.-13.3.

2. Syötä rakentamiesi lumiukkojen määrä lumiukkolaskuriin, joka löytyy osoitteesta suomenlatu.fi/lumiukko. Montakohan lumiukkoa rakentuu omalle paikkakunnallesi?

3. Ota rakentamastasi lumiukosta kuva ja lähetä se joko lähettämällä kuva sähköpostitse osoitteeseen suomenselansamoilijat@gmail.com tai Suomenselän Samoilijoiden Facebook-sivujen Viesti-toiminnon kautta tai. Julkaisemme kuvia lumiukoista Suomenselän Samoilijoiden somekanavissa kampanjan aikana.

Suomen Ladun lumiukkolaskuriin syötetyt lumiukot ovat mukana leikkimielisessä ”Suomen lumiukkoisin kunta” -kilpailussa. Viime vuonna voittajaksi selviytyi Kitee. Tervetuloa mukaan #UlkonaKuinLumiukko -haasteeseen ja mukavia ulkoiluhetkiä. Rakennetaan yhdessä ilosta ja positiivisuudesta viestiviä lumiukkoja!

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät