0.8 C
Alajärvi
perjantai 23.2.2024
MAINOS

Ankkurien Mikko Paavola hyppäsi SM-hopeaa

Kuopiohallissa kilpailtiin yleisurheilun hallimestaruuksista viikonlopun aikana. Tänä talvena halliennätystään 565:een parantanut Ankkureiden Mikko Paavola oli SM hopealla tuloksella 529. Tampereen Pyrinnön Urho Kujanpää voitti mestaruuden tuloksella 550.

Mikko hyppäsi vain viikko sitten Ranskassa 561. Mutta nyt hänellä oli vaikeuksia seipäiden kanssa. – Tuolla seipäällä hyppäsin kesällä jo 571, ja nyt se jäi pieneksi, eli liian löysäksi. Tavallaan se on hyvä asia, mutta noin huono tulos ei pitäisi silti olla mahdollista, totesi Mikko.

MAINOS

Mikon tähtäin on kesän arvokisoissa. Kesällä 2022 järjestetään EM-kilpailut Münchenissä ja MM-kilpailut Eugenessä.

HIFK:n Anton Tallbacka voitti viestijuoksussa SM-hopeaa. Kuva: hifk Friidrott.

Ankkureiden kestävyysjuoksija Antti Ihamäki ei voinut osallistua hallimestaruuskisoihin terveyssyistä.

Tallbackalle viestihopeaa

HIFK:n Anton Tallbacka voitti viestijuoksussa 4×337 metrin ratakierroksella SM-hopeaa. Anton juoksi kolmannen osuuden ja toi joukkueen ensimmäisenä vaihtoon.

Päämatkallaan 300 metrin aitajuoksussa Anton törmäsi ensimmäiseen aitaan. Kuopiohallissa on kapeat radat ja ulkoradalla mainoskin oli laitettu aivan radan viereen. Onneksi Anton ei loukkaantunut kaatumisessa, vaan juoksi vähän ajan päästä vielä hopeaa tuottaneen viestijuoksun.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät