-6.8 C
Alajärvi
maanantai 22.4.2024
MAINOS

Vimpeliin avataan Rolls – avajaiset maaliskuussa

Perjantaina 18.3 riittää takuulla kuhinaa Vimpelin kylänraitilla, kun erityisesti nuorison odottama Rolls avaa vihdoin ovensa.

Yrittäjä Elina Pyhälahti kertoo, että ajatus Rollsista syntyi siitä Vimpelin hyvästä pöhinästä, josta paikkakunta on laajalti tunnettu.

MAINOS

– Vimpelissähän on paljon toimintaa jo nyt. Haluammekin, että Vimpelin keskustassa tulee myös jatkossa olemaan paljon toimintaa. Siksi halusimme tuoda keskustaan jotain uutta ja jotain sellaista, joka on ”tätä päivää”. Ajatuksena oli myös luoda työpaikkoja erityisesti nuorille, sanoo Pyhälahti.

– Lähdimme selvittämään olisiko mahdollista avata Rolls Vimpeliin.

Elina kertoo, että kaikki on sujunut hienosti. Rolls -ketjunjohtaja Jouko Huumo oli heti alusta alkaen ideasta innoissaan. Hän on käynyt paikan päällä tarkistamassa tilat ja näytti heti vihreää valoa. Myös Vimpelin kunnan kanssa yhteistyö on sujunut erinomaisesti.

– Remontti aloitettiin noin viisi viikkoa sitten ja siitä tulee hieno, vaikka itse sanonkin.  Ihan meidän näköisemme! Tilat remontoidaan lattiasta kattoon. Asiakaspaikkoja tulee olemaan noin 40 -50.

Valikoima tulee olemaan sama kuin muissakin Rollseissa. Autoluukku tulee myös, sekä kahvinurkkaus. Valikoimiin tulee ruuan lisäksi jäätelö, irtojäätelöä, kahvi, kaakao, todennäköisesti leivoksia ja sen sellaista, luettelee Pyhälahti.

– Rollsin tarinahan on saanut alkunsa Seinäjoelta, jonne perustettiin ensimmäinen vuonna 1988. Sittemmin sadan ravintolan rajapyykki on rikottu ja nykyisin ravintoloita avataan useita joka vuosi. Rolls suosii kotimaisia raaka-aineita ja hampurilaisille onkin myönnetty avainlippu, kertoo ketjunjohtaja Jouko Huumo.

Työpaikkahaku auki

– Rolls tulee olemaan auki joka päivä, joten toimintaa pyörittämään tarvitaan useampi työntekijä. Työpaikka haku on päällä parasta aikaa! Joten ei muuta kuin hakemusta laittamaan. Työhakemuksen ja CV:n voi laittaa sähköpostilla osoitteeseen rollsvimpeli(at)gmail.com

Etukäteen kannattaa jo ladata myös sovelluskaupasta oma Rolls app. Sillä on kätevä lunastaa kuukausittain vaihtuvat tarjoukset. Avajaispäivällekin on tulossa tarjouksia, vinkkaa Elina.

Johanna Korkea-aho

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät