2.6 C
Alajärvi
torstai 25.4.2024
MAINOS

Jäädisco keräsi innokkaita discoilijoita jään täydeltä Aapiskujan kentälle

Vapaa-aikatoimen, 4H:n ja MLL:n Vimpelin yhdistysten yhteistyössä järjestetty jäädisko keräsi reilu kolmekymmentä lasta Aapiskujan jäälle, luistimilla ja ilman, leikkimään mukavassa talvisäässä.

Laura Sänkiaho valmiina MLL:n kioskivuorossa. Kahvi ja pikkupurtavat tekivät kauppansa.

Valotikut, pujottelurata ja DJ:n soittama musiikki innostivat luistelijoita vauhdikkaisiin kuvioihin ja punaiset posket hehkuivat kilpaa diskovalojen kanssa. MLL piti paikalla kioskia, jossa pillimehut ja karkit tekivät hyvin kauppansa.

MAINOS

– Väkeä on ollut mukavasti liikkeellä! Olin eilen perhekahvilassa mukana, ja sielläkin oli pitkästä aikaa tupa aivan täynnä. MLL:n osalta koko hiihtolomaviikko onkin melko vauhdikas! Mutta sehän on vain mukavaa pitkän tauon jälkeen, kertoo MLL:n Vimpelin paikallisyhdistyksen puheenjohtaja Hanna Salmi.

Salmi oli tyytyväinen, kun kelikin osui oikein mukavasti kohdilleen. Tuuli laantui kuin tilauksesta ja lauha nollakeli säästi monen pienen varpaita jäätymiseltä.

Yhdistys oli järjestänyt mukavaa toimintaa illan kulkua vauhdittamaan.

Ilmassa oli havaittavissa hieman jännitystä, kun rusettiluistelussa sai etsiä omalle numerolle parin. Mikäli pari löytyi, sai käydä hakemassa valotikut.

Lopuksi järjestettyyn tanssikisaan osallistui monen monituista luistelijaa, letkeillä lanteilla ja rytmikkäillä liikkeillä varustettuna. Tanssikisan voittajiksi valikoituivat raadin päätöksellä Sara Svan ja Elsa Mustonen.

Jos tapahtuman onnistumisen mittariksi lasketaan lasten hymyt, punaiset posket ja ilon kiljahdukset, oli tämä tapahtuma täysi napakymppi.

Johanna Korkea-aho

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät