Mysteeri maatilalla -kiertue nauratti hulvattomilla hahmoillaan

502
Jaakko Loukkolan esittämä itserakas Riikinkukko Riekkinen nauratti ja laulatti yleisöä.
Mainos[adrotate banner="3"]

IdeaTeatterin monipuolisista roolisuorituksista oli Vimpelin liikuntahallilla nauttimassa arviolta reilu 80 lasta huoltajineen. Pitkän linjan ammattilaiset, lastenohjelmista tutut Jaakko Loukkola ja Isa-Eerika Lehto tarjosivat viihdettä koko rahan edestä niin isoille kuin pienille katsojille.

Musikaalisen näytelmän lastenlauluista löytyi vanhojen suosikkien lisäksi myös uusia ennen kuulemattomia kappaleita. Loukkolan ja Lehdon taitavalla opastuksella tulivat uudetkin laulut äkkiä tutuiksi eikä lapsia tarvinnut houkutella osallistumaan.

MAINOS

Taitavasti rakennetut hahmot kutkuttivat nauruhermoja ja esiintymisasut toivat visuaalista veikeyttä näytökseen.

Sekä Loukkola, että Lehto ovat monelle tuttuja kasvoja esimerkiksi Pikku Kakkosesta.

IdeaTeatterin perustajajäsen Jaakko Loukkola on näyttelijä, ohjaaja ja muusikko. Hän on myös ohjannut yli 30 näytelmää, sekä toiminut muun muassa näyttelijätyön opettajana. Teatteri ja tv -roolien lisäksi Loukkola on tuttu myös J&J -duosta.

Isa-Eerika Lehto puolestaan on koulutukseltaan musiikkipedagogi sekä musiikin maisteri. Teatteri ja musiikkitöiden lisäksi hän on muun muassa näytellyt, juontanut ja tuottanut erilaisia televisio-ohjelmia. Joku saattaa ehkä muistaa Isan Tarharyhmä -yhtyeestä 90 -luvulta.

Johanna Korkea-aho

MAINOS
Priimatassi alusasujen pop-up-myynti Kyyjärven Paletissa