1.4 C
Alajärvi
keskiviikko 24.4.2024
MAINOS

Soinin vanhus- ja vammaisneuvosto edistää digitaitoja ja liikuntaa

Soinin vanhus- ja vammaisneuvosto kokoontui tiistaina 8.3. vuoden toiseen kokoukseensa. Toimintasuunnitelman laadinta on hyvässä vauhdissa ja osa tapahtumista on siirtynyt jo suunnitteluvaiheeseen. Ajatuksia ja ideoita otetaan toki vastaan kaiken aikaa.

Kevään aikana avustetaan ja edistetään senioreiden digitaitoja kotikäynneillä yhteistyössä Eläkeliiton Soinin yhdistyksen ja kunnan kanssa. Lisäksi tarkoituksena on toteuttaa ohjattua kuntosalitoimintaa ja vesijumppaa viikoittaisilla tiistaivuoroilla huhti-toukokuussa. Näistä tiedotetaan tarkemmin lähiaikoina EL Soinin ja kunnan www-sivuilla.

MAINOS

Koronarajoitusten poistuttua ja kokoontumisten sekä tapaamisten helpotuttua, ohjelmaan palautetaan suosittu toimintapäivä. Toteutusta suunnitellaan lokakuulle, jolloin on myös vuosittainen valtakunnallinen, vuodesta 1972 vietetty, vanhusten viikko.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät