Tiellä Jerusalemiin Gospel Covertajien kanssa

Gospel Covertajat on vuonna 2002 perustettu jyväskyläläinen yhtye, johon kuuluu kolme musiikin alan ammattilaista: Mikko Miettinen, Hannes Asikainen ja Esko Turpeinen.
Mainos[adrotate banner="3"]

Lauantaina 9.4. kello 18 Lehtimäen kirkossa kuullaan monipuolinen laulujen muodostama kertomus Tiellä Jerusalemiin.

Se kertoo pääsiäisen tapahtumista ja etenee kuin silminnäkijöiden todistamana tapahtumasarjana liittyen Jeesuksen kuolemaan ja ylösnousemukseen. Upean kokonaisuuden kertojana on Gospel Covertajat -yhtye.

MAINOS

Gospel Covertajat on vuonna 2002 perustettu jyväskyläläinen yhtye, johon kuuluu kolme musiikin alan ammattilaista: Mikko Miettinen (laulu, huilut ja muut puhaltimet), Hannes Asikainen (kitarat ja laulu) ja Esko Turpeinen (kitarat ja laulu).

Yhtyeen toiminta-ajatus on esittää omalla tyylillään pääasiassa muiden suomalaisten gospelmusiikin tekijöiden tuotantoa. Kappaleiden sovitusten lähtökohtana on usein akustinen kitara ja laulu, joita rikastetaan erilaisilla huiluilla ja pilleillä, moniäänisillä lauluilla ja kitaraefekteillä.

Tiellä Jerusalemiin on osa Lehtimäen kirkon 222 juhlavuoden tapahtumia ja tilaisuuteen on vapaa pääsy. Tilaisuuden lopuksi on tarjolla kirkkokahvit, jonka järjestää Lehtimäen vanha pappila Fagerkulla ry.

Voit halutessasi tukea ensi kesän (6.7.) Fagerkullafestejä vapaaehtoisella ohjelmalehtisellä ja kahvikolehdilla.

Elina Järvinen

MAINOS
Edellinen artikkeliKyky-Betsetin finaalit päättyivät mestaruuteen
Seuraava artikkeliKisa sytytti liikuntakipinän yrityksissä Alajärvellä