-5.8 C
Alajärvi
tiistai 16.4.2024
MAINOS

Anni Viitasaaren maalauksia ja piirroksia Lappajärven kirjastossa

Anni Viitasaaren maalauksia ja piirroksia on nähtävillä Muu-Maa -näyttelyssä Lappajärven kirjastossa 4.4.-29.4. Tule siis Lappajärven kirjastoon lehmiä katsomaan!

Anni Viitasaari on myös Annin Maaseutuapu Oy:n yrittäjä ja työskennellyt pitkään maatalouslomittajana, niinpä aiheet ovat tuttuja. Annin tyyli vaihtelee hyvin paljon herkästä lyijykynäpiirroksesta räikeään ja vahvaan ääriviivaan.

MAINOS

Eläinaiheita on muitakin, kuten ihmishahmoisia ajokoiria. Annin töissä näkyy eläinhahmojen kautta mm. naisen uhmaa ja rooleja ja hän haluaa lehmä- ja vasikkatöillä pitää esillä maamme kotieläintuotannon ja yleensäkin kotimaamme maatalouden asiaa.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät