-0.2 C
Alajärvi
perjantai 23.2.2024
MAINOS

Liisa Peltomaa aloitti uutena projektipäällikkönä

Kasvuyrittäjyyden vahvistaminen Järvi-Pohjanmaalla-hanke on käynnistynyt ja sen projektipäälliköksi on valittu Liisa Peltomaa. Hanketta hallinnoi Järvi-Pohjanmaan Yrityspalvelu Oy.

Turusta Ähtäriin muuttaneen Peltomaan taustalta löytyy yli kymmenen vuoden mittainen kattava laatuprosessien osaaminen kansainvälisestä ympäristöstä. Ennen JPYP:lle siirtymistä viimeiset kaksi vuotta Peltomaa toimi Ähtärin Matkailun palveluksessa mm. Etelä-Pohjanmaan ensimmäistä matkailupuolen keskusvaraamoa kehittäessä.

MAINOS

Liisan luotsaama hanke tukee pk- ja mikroyritysten valmiuksia liiketoiminnan kasvun hakemiseen, lisää myönteistä ajattelumallia kasvuyrittäjyydestä, kansainvälistymisestä sekä oman liiketoiminnan kehittämisestä.

Hankkeen tavoitteena on rakentaa uusi innovatiivinen kasvuhalukkaille yrityksille suunnattu palvelukonsepti. JPYP:n alueen yritysten toimintaympäristön ja yritysten kehittymisedellytysten parantaminen kasvua tukeviksi vaatii uudentyyppisiä toimintamalleja. – Digitalisaation hyödyntämisen useat eri mahdollisuudet ja kasvuun johtaneet esimerkit sekä verkostoituminen yritysten välillä ovat avainasemassa tässä hankkeessa.

– Aina ei pyörää tarvitse keksiä uudelleen. Hankkeessa hyödynnetään Järvi-Pohjanmaan alueella ja Etelä-Pohjanmaan maakunnassa jo aiemmin toteutettujen ja käynnissä olevien hankkeiden tuloksia. Lisäksi hankkeessa jatketaan kehitystyötä aikaisempien hankkeiden tulosten ja havaittujen jatkokehitystarpeiden pohjalta.

Hankkeen aikana järjestetään kasvuvalmennuksia toimiville kuin myös vasta aloittelemassa oleville yrityksille. Osallistuneille yrityksille syntyy valmennuksen tuloksena kehittymissuunnitelma ja sen tarpeita vastaava kehityspolku. Tuloksena osallistuneilla yrityksillä on käsitys omasta kasvustrategiasta ja kyvykkyydet toimeenpanna sen mukaisia toimenpiteitä.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät