Viisi hakijaa Vimpeliin

Vimpelin teknisen johtajan virka kiinnosti viittä henkilöä.
Mainos[adrotate banner="3"]

Virpi Poikelin

Vimpelin teknisen johtajan virkaan haki määräaikaan mennessä viisi henkilöä. Viran hakuaika päättyi sunnuntaina kello 23.59.

MAINOS

Teknisen johtajan virkaa hakivat rakennusinsinööri amk Martti Hakola Kurikasta, rakennusinsinööri amk Teemu Marttinen Karstulasta, insinööri amk Jarno Pulkkinen Seinäjoelta, insinööri amk Kari Silla Lapualta ja Sefkan Altun (opinnot kesken) Vantaalta.

Vimpelin teknisen johtajan virka tuli avoimeksi, kun vuodesta 2017 lähtien virkaa hoitanut Ville Karjalainen irtisanoutui tehtävästään maaliskuun viimeisenä päivänä. Hänen viimeinen virassaolopäivänsä on toukokuun viimeisenä päivänä.

MAINOS
Edellinen artikkeliMaskisuositus kevenee
Seuraava artikkeliAlajärven valtuusto yksimielisellä päällä