-5.8 C
Alajärvi
tiistai 16.4.2024
MAINOS

Synttärijuhlaa Veikon Koneessa ja Ruoka-Kahviossa!

Alajärvellä Paavolantorilla juhlitaan syntymäpäiviä perjantaina 6.5. niin Veikon Koneessa kuin vastapäätä käytävää sijaitsevassa Ruoka-Kahviossakin.

Veikon Koneessa kyseessä on tuplasynttärit – koronan vuoksi vähän myöhässä – sillä yrityksen perustamisesta on tullut kuluneeksi +30 vuotta ja Paavolantorille muuttamisesta + viisi vuotta!

MAINOS

Kauppias Jukka Siirtola kertoo, että yritys perustettiin aikanaan Vimpelin Kodinkone -nimellä, josta yritys myöhemmin siirtyi Expert ketjuun. Veikon Kone -ketjuun lähdettiin jo Vimpelissä ollessa.

Liikeidea on alusta pitäen ollut sama, mutta painopiste on vuosikymmenten varrella vaihtunut. Siinä missä 30 vuotta sitten asiakkaat ostivat useinmiten kahvinkeittimiä ja muuta kodin pienkonetta, nyt pääpaino on puhelimissa, tietokoneissa, televisioissa ja yhtenä tämän hetken hittinä robottipölynimureissa!

Valikoimissa onkin kaikkea mahdollista kodinelektroniikkaa kodinkoneista kylmälaitteisiin, viihde-elektroniikkaan, puhelimiin ja tietokoneisiin.

Television ostaja voi hankkia samalla reissulla myös antennit tarvikkeineen ja liittymiä myydään niin Elisalle kuin DNA:llekin.

Televisiot ovat nykyisin lähes kaikki ns. älytelevisioita ja tietotekniikka on tullut myös muihin kodinkoneisiin, kuten astian- ja pyykinpesukoneisiin. Netti lisääntyy kodinkoneissa kovaa vauhtia.

Tämän hetken hitti ovat robottipölynimurit, joita Siirtola suosittelee etenkin niihin koteihin, joissa on kotieläimiä. Imuri myös moppaa ja pitää kaikin puolin huolen päivittäisestä lattioiden siivouksesta.

Raija Turunen on pyörittänyt Ruoka-kahviota nyt viiden vuoden ajan, niistä neljä Paavolantorilla. Korona-aika on ollut alan yrityksille rankkaa, mutta ehkäpä viimein on edessä paluu normaaliin!

Koronan vuoksi moneen kertaan siirrettyjä synttäreitä juhlitaan nyt perjantaina paitsi kovin tarjouksin, myös kakkukahvituksin, joka järjestetään yhdessä naapurin Ruoka-Kahvion kanssa!

Soppaa ja kakkua!

Ruoka-kahvion perustamisesta tulee kuluneeksi viisi vuotta. Yrittäjä Raija Turunen kertoo, että tästä ajasta neljä vuotta yritys on sijainnut Paavolantorilla.

Lounasruokailuun keskittyvässä yrityksessä korona-aika on ollut kovaa ja siksi nyt juhlan myötä toivotaan jälleen paluuta normaaliin.

Syntymäpäivänä asiakkaille on tarjolla edullista lohisoppaa ja kakkukahvit tarjoillaan yhdessä Veikon Koneen kanssa!

Lounasta Ruoka-kahviossa nautitaan joko paikan päällä tai mukaan noutaen. Raija kertoo, että myös isompia tilauksia otetaan vastaan ja myös pitopalvelutyyppisiä palveluja kannattaa kysyä niitä tarvitessaan!

Tuula Jokiaho

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät