0.9 C
Alajärvi
sunnuntai 03.3.2024
MAINOS

Lehtimäen Osuuspankin ja Jyskeen yli 30-vuotinen yhteistyö sai jatkoa

Lehtimäen Jyskeen yleisurheilu- ja hiihtojaoston sekä Lehtimäen Osuuspankin välinen sponsorointisopimus allekirjoitettiin Lehtimäellä viime viikolla. Sopimus on jatkoa yhteistyölle, joka on käynnistynyt jo vuonna 1990.

– Vuosikymmenien perinne saa jatkoa, mutta tällä kertaa yksivuotisella sopimuksella. Sopimuksen myötä pankki saa näkyvyyttä ja Jyskeen toiminta tukemista.

MAINOS

– Yhteistyö näkyy muun muassa Hippokisojen järjestämisessä. Olemme järjestäneet Hippo-hiihtokisoja ja Hippo-yleisurheilukisoja yhteistyössä, Lehtimäen Osuuspankin toimitusjohtaja Veli-Jussi Haapala kertoo.

Kaikki lehtimäkeläinen toiminta on pankille tärkeää, niin myös Jyskeen, mistä syystä olemme mielellämme tukemassa toimintaa.

Hiihtojaoston puheenjohtaja Pentti Ahopelto muisteli allekirjoitustilaisuudessa sponsorointisopimuksen ensivaiheita.

– Sponsorointisopimus oli ensin vain hiihtojaoston kanssa ja sitten mukaan tuli myös yleisurheilujaosto ja myöhemmin lisäksi suunnistus. Rahaa ei ollut, joten tukea tarvittiin silloin ja se on tärkeää yhä tänä päivänä, Ahopelto totesi.

– Nykyisin yhteinen jaosto on todettu hyväksi, sillä toimijat ovat kutakuinkin samoja.

Yleisurheilujaoston puheenjohtaja Hanna Taipalus toteaa tuen olevan erittäin tärkeää urheiluseuralle.

– Tuen avulla saamme turvattua sen, että innokkaat ja aktiiviset ihmiset pääsevät toimintaan mukaan ja liikkumaan. Perinteiset liksari ja yleisurheilukoulu ovat paikkoja, joissa lapset pääsevät ilmaiseksi kokeilemaan eri lajeja. Olemme ylpeitä, kun olemme voineet tämän tarjota lapsille Lehtimäellä, Taipalus kertoo.

Lisäksi voimme sponsoroinnin avulla tukea kilpaurheilijoitamme, jotka edustavat seuraa aktiivisesti ja tekevät kovasti töitä menestyksen eteen. Jäseniä seuralla on tällä hetkellä noin 300.

Lehtimäen Jyskeellä on jälleen edessään varsin aktiivinen kesä ja alkusyksy erilaisten toimintojen parissa. Lasten kovasti odottama yleisurheilukoulu starttaa keskiviikkona 15. kesäkuuta Rannan kentällä kello 19-20.

– Kokoonnumme aina keskiviikkoisin samaan paikkaan ja aikaan 20. heinäkuuta saakka. Urheilukoulu on ilmainen ja sinne voivat tulla lapset aina viisivuotiaasta ylöspäin. Yleisurheilukoulu on ollut joka kesä todella suosittu, Taipalus kertoo.

Peukkukisat eli entiset Viiskuntakisat järjestetään Rannan kentällä 14. heinäkuuta ja pyöräsuunnistuskilpailut Valkealammella 13.-14. elokuuta. Hippo-kisat käydään Rannan kentällä 17. elokuuta ja polkujuoksukilpailut Valkealammella 27. elokuuta.

Tuula Jokiaho

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät