-0.3 C
Alajärvi
perjantai 23.2.2024
MAINOS

Villa Nelimarkassa maisemataidetta vaikka itse maalaten!

Villa Nelimarkka on täyttynyt paikallisten taiteilijoiden ja alueen nuorten tekemistä maisema-aiheisista taideteoksista. Taideteokset osoittavat, että maisemaa voi lähestyä tavoin, joita ei itse ole tullut ajatelleeksikaan.

Maisema voi olla perinnemaisema, se voi olla mielenmaisema ja yhtä lailla maisema on ääntä, tuoksuja ja muistoja. Maisema kiinnittää lähiympäristöön ja omiin juuriin.

MAINOS

Maisematulkintoihin voi tutustua Villa Nelimarkassa vapaasti aikavälillä 14.-27.5., tiistaista lauantaihin kello  13–17. Paikalla on aina joku hankkeen aktiivi vastaanottamassa ja kertomassa teosten taustoista.

Esillä on taidetarvikkeita ja mahdollisuus tehdä oma maisema-aiheinen taideteos. Jos haluat, se voidaan liittää näyttelyyn mukaan. Tehdään yhdessä tuhat tulkintaa maisemasta!

Eero Nelimarkka kiinnittyi voimakkaasti Alajärvelle rakennettuaan Pekkolaan kesähuvilansa 1930-luvun alussa. Nelimarkka suunnitteli komean mansardikattoisen huvilan piirustukset alusta alkaen itse. Villa Nelimarkka on erityinen paikka tutkia maisemaa ja rauhoittua tunnemallisessa vanhan ajan hirsirakennuksessa.   

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät