16.3 C
Alajärvi
lauantai 18.5.2024
MAINOS

Paimenelle menestystä maksimivoimapunnerruskisoista

Lehtimäkeläinen Juha Paimen ja ähtäriläinen Timo Lumiala osallistuivat Kokkolassa 7. toukokuuta järjestettyihin maksimivoimapunnerruskilpailuihin. Kilpailussa oli mahdollisuus osallistua kolmeen eri sarjaan – klassiseen penkkiin, voimapunnerrukseen sekä toistovoimapunnerrukseen.

– Kilpailussa oli I-luokan tuomarit eli siellä hyväksyttiin myös SM-tulokset. Kilpailu keräsi paljon nostajia mukaan, osallistujia oli tullut kaukaakin. Tunnelma oli hyvä ja kilpailijoiden runsaudesta huolimatta kaikki sujui hyvin koko kilpailun ajan, Juha Paimen kertoo.

MAINOS

Timo Lumiala on aloittanut kauden vahvasti, kolmesta kilpailusta on saatu kolme henkilökohtaista ennätystä. Näistä kaikista sarjoista hänelle aukeni ura SM-kilpailuihin seuraavan vuoden aikana. Lumiala nosti klassisesta penkistä 172,5 kiloa ja voimapunnerruksesta oman ennätyksensä 152,5 kiloa.

Lumiala otti osaa myös toistovoimapunnerrukseen, jossa tankoon laitetaan painoa oman elopainon verran. Lumiala nosti 112,5 kiloa puhtaasti 19 toiston verran.

Valmennus jatkuu

Juha Paimen nosti klassista penkkiä 145 kiloa ja oli tulokseensa tyytyväinen. Voimapunnerruksessa viimeiseen nostoon nousi puhtaasti SM-tulos 147,5 kiloa. Seuraavaksi häämöttävät voimapunnerruksen SM-kilpailut, jotka järjestetään lokakuussa Tampereella sekä helmikuussa Tammisaaressa järjestettävät klassisen penkin SM-kilpailut.

– Olen ollut hyvässä kunnossa kaikin puolin. Näiden kilpailujen jälkeen oli kolmen viikon vapaa, mutta kesäkuussa alkaa taas treenaus valmentajan kanssa. Lehtimäellä on kyllä paras sali harjoitella, Juha Paimen kertoo.

Paimenen valmentajana toimii lehtimäkeläinen Heikki Lanamäki.

– Juha on kaikin puolin helppo valmennettava ja tulokset puhuvat puolestaan. Hänellä on hyvä ja puhdas tekniikka. Aiomme nyt kuitenkin kokeilla jotain uutta valmennusohjelmaan, Lanamäki toteaa.

Miesten kisauraa tukevat Hiiltek Oy, Letec Motors Oy, Lehtimäen Pelti ky, E. Heikkilän korjaamo, T:mi Aki Rantala, Parturi-kampaamo Anne Haaparanta, K-kauppa Ilona, Ravintola Valkealampi, T:mi Jari Maasalo, Tapio Kantokoski Oy, Trove, Makropa, Lennun Tupa, Lehtimäen Apteekki, Takuuhuolto Ari Uurinmäki Oy, Keratek Talotekniikka Oy/Juhani Keisanen ja 100 taulun galleria Lehtimäki.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät