-11.3 C
Alajärvi
torstai 30.11.2023
MAINOS
MAINOS
MAINOS

Kesää Palotorilla ja monta muuta hauskaa tapahtumaa luvassa Alajärvellä!

Alajärven kaupungin nuorisopalveluiden kesäohjelma on täynnä kaikkea kivaa toimintaa!

Kesäohjelma käynnistyy maanantaina 6.6. Kesää Palotorilla -tapahtumalla kello 17-20. Paikalla on iso pomppulinna ja taaperopomppulinna sekä ninjajuoksuseinä.

Tapahtumassa on kahvi- ja mehutarjoilu ja livemusiikkia esittää trubaduuri Jesse kello 17 ja 19. Tapahtuma on maksuton.

MAINOS

Perjantaina 10.6. vuorossa ovat koko perheen rantabileet Keskustan uimarannalla Alajärvellä ja lauantaina 11.6. Valkealammella kello 18-22. Luvassa on molemmissa tapahtumissa diskomusiikkia, vesirolleri, kanoottikengät, kelluva terassisohva, kisoja ja kioski. Tapahtumat ovat maksuttomia.

Maanantaina 13.6. on jälleen maksuton Kesää Palotorilla -tapahtuma kello 17-20. Luvassa on moukaripallopeliä ja juoksubenjiitä sekä vilttikirppis. Livemusiikkia esittää trubaduuri Jesse kello 17 ja 19.

Keskiviikkona 15.6. on perhepäivä Nelimarkkamuseolla kello 12-15. Toimintaa järjestetään koko perheelle Nelimarkka-museon pihamaastossa. Mukana järjestelyissä ovat Nelimarkka-museo, Alajärven nuorisopalvelut ja Alajärven Helluntaiseurakunta. Tapahtuma on maksuton.

Torstaina 16.6. on nuorten paintball Kanaharjun laavulla kello 17-19. Tapahtuma on tarkoitettu yli 13 vuotiaille. Hinta on 20 euroa.

Maanantaina 20.6. Kesää Palotorilla -tapahtumassa kello 17-20 on jälleen iso pomppulinna ja taaperopomppulinna sekä ninjajuoksuseinä. Nälässäkään ei tarvitse olla, sillä paikalla on makkaratarjoilu! Livemusiikkia esittää trubaduuri Jesse kello 17 ja 19.

Totuuden metsästäjät LIVE-paneelikeskustelu järjestetään illassa kello 18. Aiheena ovat nuoret. Keskustelussa on mukana kaupungin päättäjiä. Paneelikeskustelun vetää Totuuden metsästäjät podcastia pitävät kaupungin nuoriso-ohjaajat Siiri Ahopelto ja Tuomas Lahdenperä. Tapahtuma on maksuton.

Maanantaina 27.6. Kesää Palotorilla -tapahtumassa kello 17-20 on moukaripallopeliä ja juoksubenji sekä kahvi- ja mehutarjoilu ja vilttikirppis. Livemusiikkia esittää trubaduuri Jesse kello 17 ja 19. Tapahtuma on maksuton.

Sunnuntaina 3.7. järjestetään väriestejuoksu Venesatamassa Alajärvellä. Väriestejuoksu on hauska ja leikkimielinen juoksutapahtuma. Siinä juostaan tietty matka, jonka pituus vaihtelee sarjoittain.

Reitin varrella on erilaisia esteitä sekä värjäyspisteitä, joissa juoksijan päälle lentää värijauhetta. Reitillä on myös vaahtoa.

Lasten sarja on 6-12 vuotiaille. Matkan pituus noin 500 metriä ja osallistumismaksu viisi euroa. Nuorten sarja on 13-17 vuotiaille. Matkan pituus n. kaksi kilometriä. Osallistumismaksu on kympin.

Aikuisten sarja on 18-65 vuotiaille. Matkan pituus on noin kolme kilometriä. Osallistumismaksu on 20 euroa.

Juoksussa suositellaan käyttämään aurinkolaseja. Ilmoittautumispaikalta voi myös ostaa Alajärvi-aurinkolasit kahdella eurolla.

Tiistaista keskiviikkoon 2-3.8. pidetään Ihan pihalla -leiri Valkealammella 10-12 vuotiaille. Ihan pihalla -leiri on nimensä mukaisesti leiri, jossa ollaan vain pihalla, eli telttaleiri. Leirin hinta on 20 euroa.

Keskiviikosta torstaihin 3-4.8. Ihan pihalla -leiri Valkealammella järjestetään 13 vuotiaille vastaavaan tapaan ja saman hintaisena kuin nuorempien leiri.

Tuula Jokiaho

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät