Kalevalainen jäsenkorjaaja Susanna Mäkinen tuo palvelut jälleen Alajärvelle

Kalevalainen jäsenkorjaaja Susanna Mäkinen on avannut uuden toimipisteen Alajärvelle. Hän ehti toimia puolisen vuotta pelkästään Vimpelissä, mutta asiakkaiden toiveiden vuoksi toisen toimipisteen avaaminen Alajärvelle tuli uudelleen ajankohtaiseksi.
Mainos[adrotate banner="3"]

Vuonna 2020 kalevalaisen jäsenkorjaajan nimikkeen käyttöoikeuden kolmivuotisten opintojensa päätteeksi saanut Susanna Mäkinen Vimpelistä tuo jälleen kysytyt palvelunsa myös Alajärvelle.

Päätoimipaikkana ovat edelleen Vimpelissä vanhalla sairaalalla olevat toimitilat, mutta kesälomakauden jälkeen Susanna pyrkii olemaan Alajärvellä säännöllisesti torstait ja perjantait.

MAINOS

– Nyt kesä- ja heinäkuussa päivät vaihtelevat, mutta elokuun alusta toiminta säännöllistyy.

Alajärvellä toimipaikkana on Kauppakatu 26, samat tilat, joissa toimii myös Cambridge-valmennus. Tilat ovat rauhalliset ja soveltuvat siksi hyvin kalevalaisen jäsenkorjaajan työtiloiksi.

Alajärvelle Susanna avasi toimipisteen, koska hän työskenteli Alajärvellä vuoden 2021 Fit Factoryn tiloissa. Tämän vuoden alussa hän keskittyi toimimaan vain Vimpelistä käsin ja vaikka alajärveläiset asiakkaat löysivätkin sinne tiensä kiitettävästi, niin soinilaisille ja lehtimäkeläisille asiakkaille matka kävi turhan pitkäksi ihan jo siitäkin syystä, että niin pitkä ajomatka heti hoidon jälkeen, ei ole kovin hyvä asia.

Nyt toimitilakysymys Alajärvellä ratkesi mukavasti, koska tilojen jakaminen toisen yrittäjän kanssa mahdollistui ja tämän myötä palvelut ovat jälleen lähempänä tämän seudun asiakkaita. – Vimpelissä asiakkaita käy paljon myös Perhosta ja Vetelistä.

Kalevalainen jäsenkorjaus on alajärveläisille asiakkaille jo tuttua ja siksi myös kysyntä sille on täällä suurta. Valtaosa Susannan työajasta kuluukin kalevalaisten hoitojen parissa, mutta myös hemmotteluhierontoja tehdään. Niissä käytetään Young Living-eteerisillä öljyjä asiakkaan toiveen mukaan vaikkapa rentoutukseen, puhdistukseen tai virkistykseen.

Lisäksi Susanna tekee vyöhyketerapeuttisia jalkahierontoja, jolla hoidetaan heijastuspisteiden kautta koko kehoa.

Tyypillisimmät vaivat, jotka asiakkaat tuo hoitoihin, ovat alaselkäkivut, iskias, olkapäävaivat, niska- ja hartiaseudun ongelmat.

Kalevalaisen jäsenkorjaus perustuu ihmisen anatomiaan ja fysiologiaan. Siinä avataan kalvorakenteita ja hoito on hyvin kokonaisvaltaista, ja se sopii kaiken ikäisille. Siinä ihmistä hoidetaan jalkapohjista aina päälakeen asti, pehmitetään jalkojen, selän ja käsien lihaksia sekä parannetaan nivelten, lihasten ja sidekudosten liikkuvuutta.

Alajärvellä Susanna Mäkinen avasi toimipisteensä keskiviikkona 8.6.

Tuula Jokiaho

MAINOS
Edellinen artikkeliV-perjantai-Pinkaisu yli 80 lapsen voimin!
Seuraava artikkeliLehtimäen Ränkiviikko tulee monipuolisella ohjelmalla