-5.2 C
Alajärvi
lauantai 03.12.2022
spot_img

FinnKatsastus palvelee kesän aikana kahdessa toimipisteessä Alajärvellä

– Katsastusmäärät ovat lisääntyneet kesän aikana uuden katsastuslainsäädännön vuoksi ja nykyisissä tiloissa ei kapasiteetti riitä kesän ruuhka-aikana palveluntarpeeseen vastaamaan, kertoo FinnKatsastuksen yrittäjä Mika Paajaste.

Aikaisemmin A-Katsastuksena toiminut halli on nykyään FinnKatsastuksen käytössä ja siellä katsastetaan ympäri vuoden raskaan kaluston ajoneuvoja.

Nyt kesän aikana halutaan tarjota sujuvaa palvelua ja ehkäistä pitkiä jonotusaikoja ja ohjataan osa asiakkaista Teollisuustie 3 -tiloihin.

– Kesällä väkeä on liikkeellä ja jos haluaa välttää pitkiä jonotusaikoja, kannattaa pirauttaa toimistolle ja varata aika, Paajaste vinkkaa. – Ja jos ajoneuvon katsastusajankohta ei ole tiedossa, voi aina soittaa toimistoon

Kahvitarjoilu, viihtyisät odotustilat sekä toimiston neuvonta- ja rekisteröintipalvelut ovat tarjolla Alajärventiellä FinnKatsastuksen ”päätoimipisteessä” ja kahville ja muille palveluille voi poiketa aina!

sinua saattaisi kiinnostaa

- Ilmoitus -
- Ilmoitus -

Viimeisimmät