24.7 C
Alajärvi
maanantai 27.5.2024
MAINOS

Iivarinen valitsi Vedosta kolme

Matti Iivarinen valitsi Tampereella pelattavaan pesäpalloilun miesten 87. Itä–Länsi-otteluun kolme Vimpelin Vedon Superpesis-joukkueen pelaajaa. Elmeri Anttila pelaa lauantaina 9.7. uransa toisen, Mikko Kanala seitsemännen ja Matias Rinta-aho kolmannen miesten arvo-ottelun.

Viime kaudella Manse PP:n miehet suomenmestareiksi luotsannut Iivarinen nosti joukkueeseen neljä manselaista: Tuomas Jussilan, Juuso Myllyniemen, Henri Puputin ja Simo Vainikaisen. Arvo-ottelu on Puputille jo 17:s.

MAINOS

Mansen lukkari Juha Puhtimäki sai oikotien arvo-otteluun olemalla yleisöäänestyksen ykkönen Lännen puolella. Manselaisten ja vetolaisten lisäksi arvo-otteluvoittoa hamuavat Hyvinkään Tahkon Juha Niemi, Teemu Nurmio ja Jere Vikström sekä Pattijoen Juuso Keski-Koukkari ja Koskenkorvan Urheilijoiden Aku Kettunen. Lännen pelikuviot juonii Vedon pelinjohtokaksikko Tomi Niskanen–Pasi Tyynelä.

Idän joukkueen valitsijana toimi Antti Hartikainen. Alajärven Ankkureiden kasvatti Janne Kivipelto Kouvolan Pallonlyöjistä sai eniten ääniä yleisöltä ja edustuspaikan uransa toiseen miesten arvo-otteluun.

Kouvolasta Idän joukkueeseen myös Matti Latvala, Teemu Nikkanen ja Patrik Vartama. Kempeleen Kiristä Idän värejä puolustavat Sami Haapakoski, Antti Korhonen ja Onni Määttä. Vetoa pitkään edustaneelle ”Sigge” Haapakoskelle arvo-ottelu on jo 17:s.

Sotkamon Jymystä Itää edustavat Jussi Korhonen, Niko Korhonen ja Kalle Kuosmanen. Joensuun Mailan Iiro Kuosa ja Juho Toivola valittiin myös joukkueeseen, samoin Kiteen Pallon Juuso Lattu. Lännen joukkueen peräsimessä ovat Kouvolan Pallonlyöjien Iiro Haimi ja Sotkamon Jymyn Jussi Haapakoski.

Poikien Itä–Länteen valittiin Vedon kanssa yhteistyötä poikien Superpesiksessä tekevästä Veteli Pesiksestä Aleksi Lassila, Lauri Vihriälä ja Atte Kortehisto. Lännen viuhkassa nähdään VePe:n pelinjohtaja Kari Kleemola Vimpelilstä. Kleemolan aisaparina on Manse PP:n Markus Wirzenius.

Lassila ja Vihriälä ovat pelanneet kuluvalla kaudella Vedon miesten Superpesis-joukkueessa ja Kortehisto Ykköspesistä Vedon farmiseurana toimivassa Alavuden Peli-Veikoissa.

Lännen joukkueen valitsijana ja joukkueenjohtajana toimii sekä vimpeliläiselle että alajärveläiselle pesisväelle tuttu Aki Orava.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät