0.5 C
Alajärvi
sunnuntai 03.3.2024
MAINOS

Kraatterijärven Geopark Japanin kierrokselle

Kraatterijärven Geoparkin näyttely lähti Japanin kierrokselleen Chichibun kaupungissa.

Näyttely on osa Nordic Baseball Diplomacy hanketta, jonka avulla Kraatterijärven alueen historiaa, elinkeinoelämää ja kulttuuria tuodaan esille japanilaisille asiakkaille. Päämääränä on saada turismia ja yritystoiminnan aktiivisuutta maidemme välille.

MAINOS

Chichibun kaupunki on Saitaman prefektuurissa oleva 62000 asukkaan kaupunki Tokion pohjoispuolella. Kaupunki ”elää” kalkkikivilouhoksesta ja sen tuomista työpaikoista turismin ohella.

Näin ollen se sopii mainiosti Kraatterijärven Geoparkin ystäväksi, etenkin kun Chichibun Geoparkin syntyyn on voimakkaasti vaikuttanut suomalainen geologi, professori Mikael Fortelius. Näyttelyn pystytyksessä avusti Kraatterijärven Geoparkin Japanin agentti Mr. Akira Yonetake.

Näyttely lähtee kiertueelle heinäkuussa naapurikaupunki Yokozeen ja sieltä Toyakon kaupunkiin Hokkaidolle syyskuussa ja lokakuussa Kawagoen kaupunkiin. Sen jälkeen näyttelykokonaisuus siirtyy Kyushun saarelle isompiin Kumamoton ja Kagoshiman kaupunkeihin.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät