-3.9 C
Alajärvi
tiistai 16.4.2024
MAINOS

Kätkänjoen kesäteatterissa ”Kylä yllättää”

Tulevana tiistaina Kätkänjoen kylätalon pihapiirissä alkaa paljon kysytty kesäteatterikausi. Kätkänjoen kesäteatterin 17. kauden esityksissä on tunnelmaa ja 90-luvun nostalgiaa, kun kesän esityskauteen on valmisteltu omalaatuista ajatuksenjuoksua kulkeva ”Kylä yllättää”. Näytelmän on kirjoittanut Henna Hännikäinen.

Kylä yllättää on komedia kesäisestä kylästä. Suurin osa kyläläisiä on lähtenyt kesälomien viettoon, paitsi Kikka (Meiju Palomäki) ja Pultsi (Pekka Lyly), jotka ovat jääneet pitämään kyläläisten koteja silmällä. Mutta kuinka suu pannaan, kun kylään eksyy ulkomaan eläjä? Italialainen Alonso (Teuvo Viitasaari) ei osaa sanoa sanaakaan suomea ja kukaan kyläläisistä ei tunnu osaavan taas englantia.

MAINOS

Kuinka tilanteesta selvitään, kun kylän ainoat kieliä puhuvat osoittautuvat kadonneiksi ties mihin? Ongelmaa ratkoessa ilman käsitystä siitä onko Alonsolla hukassa wedin, vaivaako ruuansulatus vai juurikin päinvastoin, ehtii vieläpä nälkäkin jo yllättää.

Muissa rooleissa nähdään Mari Ylinen, Taina Ylinen, Pentti Pykälämäki, Anneli Palolampi, Aliisa Lyly, Katja-Maria Lahti-Ristolainen, Teijo Pienimäki ja sijaisroolissa Janne Vuorela. Näytelmän on ohjannut Janne Vuorela. Esityskauden toteuttaa Kätkänjoen Teatteri ry.

Esityskausi on valmistunut yhteistyössä Lakeudenportin kansalaisopiston ja Alavuden kaupungin vapaa-aikatoimen kanssa. Esitysoikeuksia valvoo Suomen Näytelmäkirjailijat ja Käsikirjoittajat ry.

2020 kulttuuripalkinnolla huomioitu Kätkänjoen näytelmäryhmä ja Vuoden 2021 eteläpohjalaiseksi kyläksi valittu Kätkänjoki tuo taas kesään viihdettä tarjolle. Esityskausi alkaa tiistaina 28.6. kello 19 ja kaikkiaan esityksiä järjestetään 10 kertaa. Näytökset järjestetään Kätkänjoen kylätalolla Alavudella (Kätkänjoentie 344, 63430 Kätkänjoki).

Halutessa voit varata paikat etukäteen, jolloin varmistat pääsyn kysytyimpiin ajankohtiin. Varaukset pyydetään tekemään ensisijaisesti kotisivujen varausjärjestelmän kautta (varaukset maksetaan vasta paikalle tultaessa lipunmyyntiin) katkanjoenkesateatteri.fi.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät