-0.1 C
Alajärvi
perjantai 23.2.2024
MAINOS

Ilta Fagerkullafestien kesän 2022 pääesiintyjänä

Lehtimäen vanhan pappilan piha-alue kutsuu viidettä kertaa festivieraita heinäkuussa.

Fagerkullafest on vakiinnuttanut paikkansa Alajärven kesätapahtumien joukossa ja tuleva tapahtuma järjestetään keskiviikkona 6.7. kello 18.

MAINOS

Tapahtuma on tullut tunnetuksi lämminhenkisenä ja elämänmakuisena, jolle puitteet antaa Lehtimäen vanhan pappilan historiallinen pihapiiri.

Tapahtuma on kerännyt vuosittain parisensataa tapahtumavierasta ja artistikattauksessa on aina ollut mukana tunnettuja esiintyjiä.

Laadukasta artistien sarjaa jatkaa tulevan tapahtuman pääesiintyjä Ilta. Musiikkiohjelmista tunnetuksi tullut ja artistina palkittu monipuolinen Ilta hurmaa kuulijansa lumoavalla ja taipuvaisella äänellään. Artistina Ilta haluaa tarjota kuulijoille tuntea tunteita ja käsitellä elämän iloja ja suruja.

Fagerkullafestien kummi Jukka Leppilampi on mukana tänäkin vuonna puolisonsa Tove Wingren-Leppilammen kanssa.

Yksi ehdoton Fagerkullafestien suola on paikallisten nuorten muusikoiden ja artistien esiintyminen tapahtumassa. ”Pappilan isäntä” Marko Isolehto on johdattanut festilavalle erilaisia kokoonpanoja. Kesällä saamme kuulla soinilais-lehtimäkeläistä Ensemble 21 -bändiä.

Festilipun hinta on ennakkoon Liveton kautta hankittuna 19 euroa ja tapahtuman portilta 20 euroa. Alle 13-vuotiaat ovat tervetulleita festeille ilmaiseksi. Festipurtavaa ja juomista on tarjolla vapaaehtoisen kahvimaksun periaatteella.

Uutta tulevassa tapahtumassa on kaikille avoin yömessu, joka alkaa klo 22. Festilavalta toimitettavaa messua johtaa Terho Kanervikkoaho, Jukka ja Tove johdattavat messukansan yhteisiin lauluihin.

Tapahtuman järjestää Lehtimäen vanha pappila Fagerkulla ry.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät