0.5 C
Alajärvi
perjantai 01.3.2024
MAINOS

Jukka-Pekka Vainionpää moukaroi kuukauden pelaajaksi

Vimpelin Vedon Jukka-Pekka Vainionpää ja porilaisen Pesäkarhujen Tiia Peltonen on valittu Superpesiksen kesäkuun pelaajiksi. Ykköspesiksessä vastaavan kunnian saavat Haminan Palloilijoiden Elias Lahti ja Pesäkarhujen Emilia Mattila.

Jukka-Pekka Vainionpää on intoutunut hurjaan keskikesän vireeseen uudessa seurassaan. Vain yhden tappion kärsinyt Vimpelin Veto on ottanut paikkansa sarjataulukon kärjessä ja vaasalaislähtöinen Vainionpää lyöjätilaston ykkösenä.

MAINOS

Viisinkertainen lyöjäkuningas iski kesäkuun yhdeksään otteluun tehot 1+31 lyötyä, 6 tuotua ja 47 kärkilyöntiä sekä vei peräti viidesti joukkueensa parhaan pelaajan palkinnon.

Tiia Peltonen nousi viimeistään viime syksynä suuren yleisön tietoisuuteen yltämällä vain 17-vuotiaana Suomen mestariksi, pudotuspelien arvokkaimmaksi pelaajaksi ja vuoden tyttöpesäpalloilijaksi.

Käynnistyttyään Peltosen kone on yltynyt hurjaan iskuun myös juhlavuoden superpesiskaudella, mikä palkittiin valinnalla uran toiseen tyttöjen Itä-Länteen. Kesäkuun seitsemässä ottelussa Kankaanpään Mailan kasvatti takoi tehot 2+7 lyötyä, 12 tuotua ja 47 kärkilyöntiä. Peltonen palkittiin kahdesti joukkueensa parhaana.

Vainionpäälle valinta kuukauden pelaajaksi on uran neljäs. Peltonen saa meriittilistaansa ensimmäisen kuukauden pelaajan valinnan.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät