Juuso Mäkelä on Järviseudun Mestari 2022!

Järviseudun Mestari 2022 on hiihtäjä Juuso Mäkelä! Hyvänä kakkosena oli 18-vuotiaiden MM-pronssimitalisti Sofia Kari ja kolmantena pesäpalloilija Elmeri Koivusalmi.
Mainos[adrotate banner="3"]

Järviseudun Mestarin titteli ratkaistiin jälleen Alajärven Osuuspankin isännöiminä perjantaisessa hellesäässä Rokulipäivien yhteydessä.

Jami Lassila hoiti nännikumin heiton maitotonkkaan näppärästi.

Järviseudun Mestari 2022 tittelin sai haltuunsa haastavan kisailun jälkeen hiihtäjä Juuso Mäkelä! Hyvänä kakkosena tuli jääkiekon naisten 18-vuotiaiden MM-pronssimitalisti Sofia Kari ja kolmanneksi hikisessä väännössä ylsi pesäpallorintamalta Elmeri Koivusalmi.

MAINOS

Nuoret urheilijat palkittiin asiaankuuluvasti komein pokaalein!


Aleksi Yli-Mannilan taidonnäytettä OP-rallissa.

Järviseudun Mestarit kilvassa titteliä tavoittelivat tänä kesänä Aleksi Yli-Mannila, Kiia Kangasaho, Vilja Valkonen, Jami Lassila, Elmeri Koivusalmi, Ville Keltinkangas, Veeti Hämeenniemi, Juuso Mäntyniemi, Sofia Kari, Juuso Mäkelä ja Nea Rannanpää.

Mestaruuskamppailuun osuuspankin väki oli juoninut tälläkin kertaa lajeiksi haastavat ja yleisöystävälliset tulitikun pituusheiton, OP-ralli taitoajon polkupyörällä sekä erityisesti merkittäviä eroja atleettien kisasuorituksiin tuoneen nännikumin heiton maitotonkkaan.

Kilpailussa nähtiinkin hurjia heittäytymisiä, eikä selityksiltäkään vältytty. Moni osallistuja oli pettynyt omiin suorituksiinsa, joten harjoittelu lajien parissa varmasti jatkuu koko kesäkauden, ja innokkaimmilla vielä halleissakin.

Tuula JokiahoMAINOS
Edellinen artikkeliJukka-Pekka Vainionpää moukaroi kuukauden pelaajaksi
Seuraava artikkeliAnkkurien Rokuliottelu peruuntunut