0.9 C
Alajärvi
sunnuntai 03.3.2024
MAINOS

Taideleiriseikkailu Sääksjärvellä

Vielä on kesää jäljellä ja etenkin aikaa leikille, vaikka koulutie kutsuukin esikoululaisia ja kouluikäisiä. Leikkiä, mukavaa yhdessäoloa ja seikkailua on luvassa Vimpelin Sääksjärvellä lauantaina 13.8. Silloin avautuu Ninni Kettulin Päämaja leikistä innostuneille lapsille. Hauskaan ja takuulla erilaiseen leikkipäivään voivat osallistua jopa 5,5-vuotiaat lapset, jos vain löytyy rohkeutta jäädä leikkimään uusien ja ehkä jo itselle tuttujenkin kavereiden kanssa.

Taideleiriseikkailussa on tilaa musiikille, tarinoille, taiteilulle ja osallistuvalle teatterille. Ninni Kettulin kanssa päivän touhuissa on mukana myös Nennuli. Lapset pääsevät tutustumaan Ninnin omassa maailmassa sekä Satumetsään että Tönttöröömaailmaan. Viime mainitussa saattaa nähdä vilahduksia peikoista. Taiteilun, leikin ja seikkailun välissä pidetään lounashetki ja otetaan tarvittaessa pieni lepotaukokin.

MAINOS

Ei unohdeta leikkiä!

Ninni Kettuli on lapsille suunnattu hahmo, jonka keskeisiä toimintatapoja ovat kunnioitus, arvostaminen ja toisen huomioiminen leikin avulla. Ninni Kettulilta on julkaistu lastenlevy, jossa musiikista vastaa Jari Niemelä ja laulun sanoista Maritza Parkkinen. Ninni on seikkaillut myös Halkosaaren kesäteatterissa. Ninnin emo, Maritza Parkkinen muistuttaa, että lasten tärkein tehtävä on leikkiminen – ja sitä on tarjolla maksullisessa, ennakkoilmoittautumisen vaativassa lauantai-iltapäivässä, jonka maksimiosallistujamääräksi on asetettu 15.

Maritza Parkkinen kertoo tapahtuman olleen olemassa Ninnin puolesta jo pidempään. Nyt päästään tositoimiin ja touhuilemaan Taiteen päämajassa lasten kanssa. Ninni Kettuli ja Nennu ovat aikaisemmin tehneet leikkiseikkailuja ja kouluvierailija Järviseudun alueella, mutta nyt ollaan ensimmäistä kertaa Parkkisen pihapiiriin rakennetulla leirialueella.

– Rakennettu miljöö on ihan uusi. Lapset pääsevät vaikuttamaan leirialueen ilmeeseen taiteilullaan.

Virpi Poikelin

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät