Alajärven keskustaan valmistui seitsemän vuokra-asuntoa

2618
Vanha Sähkön talo, nykyinen Sähkölä, on muuttunut sisätiloiltaan täydellisesti. Entiseen toimistorakennukseen on saneerattu kaikkiaan seitsemän erikokoista, tasokasta vuokrahuoneistoa.
Mainos[adrotate banner="3"]

Alajärveläinen Joka-Talo Oy on saneerannut vanhan Sähkön talon lattiasta kattoon niin, että nyt tämä vuosina -54 ja -86 rakennettu kiinteistö on uutta vastaavassa kunnossa ja tarjoaa laadukasta vuokra-asumista seitsemän huoneiston verran paraatipaikalla Alajärven keskustassa.

Vanha Sähkön talo on ulkoa siistiytynyt, mutta tutun näköinen. Sisätilat ovat sen sijaan muuttuneet täysin.

Toimitusjohtaja Tuukka Antila kertoo, että vastavalmistunutta kohdetta, Sähkölää, esitellään kaikille kiinnostuneille tulevana lauantaina kello 12-13.30. Kiinnostusta kohteeseen on ollut jo ennakkoonkin todella paljon, puhelin on soinut ja vierailijoita remontin keskellä on riittänyt.

MAINOS

– Kohteessa on tarjolla erityyppisiä huoneistoja yksiöistä jopa neliöihin. Suurin asunto on kooltaan 87 neliötä, eli se on sopiva jo isommallekin perheelle. Sijainti on monessa suhteessa ihanteellinen, sillä esimerkiksi kouluun on vain 200 metrin matka.

Vuokra-asuntokohteen Joka-Talo saneerasi nyt puhtaasti siitä syystä, että vuokra-asunnoille on paikkakunnalla huutava kysyntä. Muuttajia tulleekin paitsi paikkakunnan sisältä, myös tänne työn perässä tulevia.

Asunnoista viisi on vapaana ja niistä kiinnostuneet voivat tehdä hakemuksen asunnosta lauantaina esittelyn yhteydessä.

– Rakennuksessa kaikki paikat on käyty läpi, siitä on uusittu noin 80 prosenttia. Vanhaa on lähinnä ulkonäkö. Kiinteistö on nyt hyvin matalaenerginen ja katolta löytyvät mm. aurinkopaneelit. Talo on saneerattu kestämään.

Rakennus on nyt niin pitkälle valmis, että muuttamaan sinne pääsee hyvinkin nopealla aikataululla.

Kohteen saneerauksesta yrittäjä on saanut paljon hyvää palautetta. Sähkölä on yksi Alajärven tunnetuimmista vanhoista kiinteistöistä ja monia on ilahduttanut se, ettei sitä purettu, vaan se on saanut nyt kokonaan uuden elämän.

Tuula Jokiaho

MAINOS
Priimatassi alusasujen pop-up-myynti Kyyjärven Paletissa