25.6 C
Alajärvi
perjantai 24.5.2024
MAINOS

Anne Niemi ehdolle Suomen Yrittäjien puheenjohtajaksi

Eteläpohjalainen yrittäjä Anne Niemi on käytettävissä Suomen Yrittäjien puheenjohtajaksi Suomen Yrittäjien liittokokouksessa Tampereella lokakuussa.

Anne Niemi toimii tällä hetkellä Suomen Yrittäjien ensimmäisenä varapuheenjohtajana ja Etelä-Pohjanmaan Yrittäjien puheenjohtajana.

MAINOS

58 -vuotias Niemi on seinäjokelainen aktiivinen monialayrittäjä. Hänellä on vaatealan yritys ja lisäksi hän toimii kolmen metallialan yrityksen hallituksessa.

Niemellä on vankka ja monipuolinen kokemus yrittäjäjärjestöstä 1990-luvulta alkaen paikalliselta, alueelliselta ja valtakunnalliselta tasolta.

Niemi on myös kokenut yhteiskunnallinen vaikuttaja, joka on tottunut toimimaan kunta-, maakunta- ja valtakunnan tasolla.

Hänellä on kaksi aikuista lasta. Niemen aviomies, yrittäjäneuvos Jari Välikangas on kuljetusalan yrittäjä.

Lisää voimaa vaikuttamiseen – yrittäjien asiantuntemus täysillä käyttöön

Niemi sanoo tunnistavansa yrittäjäjärjestön sisällä sekä muutoshalua että muutospainetta.

– Tarvitsemme entistä vahvempaa vaikuttamista päätöksentekoon yrittämisen edellytysten parantamiseksi. Haluan, että yrittäjien asiantuntemus otetaan järjestössä nykyistä paremmin käyttöön; yrittäjän arjen eläminen antaa parhaat valmiudet tähän.

Niemi kiteyttää tavoitteensa näin: Minun järjestöni on järjestö, jonka keskiössä on yrittäjä, jota kuullaan ja kunnioitetaan, ja jonka arki ymmärretään, joka ei jaottele yrittäjiä heidän ikänsä, toimialansa tai yrityskokonsa perusteella menneisyyteen tai tulevaisuuteen, häviäjiin tai voittajiin, joka on yrittäjän majakka niin tyynessä kuin tyrskyissä ja jonka navigointiapuna ovat osaava asiantuntijakaarti ja järjestöön sitoutuneet yrittäjät.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät