Soinin kunta hakee ravintolayrittäjää Vuorenmaan matkailukeskukseen

817
Vuorenmaan matkailualue on nyt vailla ravintolayrittäjää, joka lähtee omalla panoksellaan mukaan kehittämään Vuorenmaan palvelukokonaisuutta.
Mainos[adrotate banner="3"]

Tärkeä osa Soinin matkailun vetovoimaa on hiihtokeskus Vuorenmaa ympäristöineen. Vuorenmaa on tuttu päiväretkikohde lähialueiden asukkaille ja alueella järjestetään erilaisia tapahtumia.

Rinnetoiminta käynnistyi Vuorenmaassa viime talvena erittäin virkeästi useamman vuoden tauon jälkeen. Tahtotila kehittää alueen toimintaa ja palveluita on korkea.

MAINOS

Vuorenmaan matkailualue on nyt vailla ravintolayrittäjää, joka lähtee omalla panoksellaan mukaan kehittämään Vuorenmaan palvelukokonaisuutta ja samalla koko Soinin matkailua. Rinnetoiminnasta vastaa Ski Vuorenmaa / Skitec Oy.

Vuorenmaan ravintolatilat luovat toimivat puitteet toteuttaa ja kehittää kahvila- ja ravintolaliiketoimintaa. Aidon alppimajan henkeä huokuvassa ravintolatilassa on n. 30 asiakaspaikkaa.

Kasvavat kävijämäärät niin rinteessä kuin alueen muissa ulkoilma-aktiviteeteissa ovat lisänneet kahvila- ja ravintolapalveluiden kysyntää, tarjoten mahdollisuuden kannattavaan liiketoimintaan sekä uusien palveluiden ja tuotteiden ideointiin. 

Soinin kunta tarjoaa nyt tätä mahdollisuutta idearikkaalle, yhteistyökykyiselle ja positiiviselle yrittäjälle. Toiminnan pääsee aloittamaan heti tulevalle talvisesongille.

MAINOS
Priimatassi alusasujen pop-up-myynti Kyyjärven Paletissa