Uutta Alavolissa – FasciaMethod

339
FasciaMethod on suomalaisten fysioterapeuttien kehittämä kehonhuoltomenetelmä.
Mainos[adrotate banner="3"]

FasciaMethod on suomalaisten fysioterapeuttien kehittämä kehonhuoltomenetelmä, joka on viime vuosina kasvanut suurimmaksi suomalaiseksi ryhmäliikuntamuodoksi.

Pian tätä kokonaisvaltaista kehonhuoltotuntia voi kokeilla myös Alavolissa. Loppukeväästä seuran ohjaaja, fysioterapeutti Terhi Herrala kouluttautui FasciaMethod-ohjaajaksi.

MAINOS

– Tunti soveltuu kaikille, jotka haluavat lisätä hyvinvointiaan, vähentää särkyä ja jäykkyyttä kehossaan sekä myös heille, jotka haluavat parantaa suorituskykyään ja edistää palautumistaan, vinkkaa Terhi Herrala.

FasciaMethodissa yhdistyvät liikkuvuusharjoittelu, dynaaminen venyttely, liikehallintaharjoittelu ja fasciakäsittely pallolla.

– Liikkuvuutta kehitetään toiminnallisilla, aktiivisilla venyttelyillä hyvässä kehoa kannattelevassa asennossa. Jokainen tunti aloitetaan seisomatasonharjoitteilla ja polvitasonharjoitteiden kautta siirrymme lattiatason harjoitteisiin, kertoo Terhi Herrala.

Kaikkien fyysisten vaikutusten lisäksi FasciaMethodin rauhallinen liike ja syvähengitys vähentävät stressin haittavaikutuksia kehossa. Se sopii siis erinomaisesti työpäivän päätteeksi ja palauttamaan stressaavista elämäntilanteista.

Alavolin kausi alkaa viikolla 35 eli 29.8. Lisätietoa Alavolin aikuisten ryhmäliikuntatunneista sekä lasten ja nuorten ryhmistä alavoli.fi.

MAINOS
Priimatassi alusasujen pop-up-myynti Kyyjärven Paletissa