-0.1 C
Alajärvi
torstai 29.2.2024
MAINOS

Venla ja Väinö-kodissa juhlaa Joel Hallikaisen tahtiin

Joel Hallikaisen välitön esiintyminen takasi konsertin lämpimän tunnelman.

Venla ja Väinö-kodissa Vimpelissä oli juhlan tuntua, kun pitkien koronavuosien jälkeen päästiin viimein viettämään omaisten päivää!

Päivä oli juhlan arvoinen muutenkin, sillä samalla kiitettiin kuluneista vuosista kahta eläköityvää pitkäaikaista lähihoitajaa, Veikko Männikköä ja peräti yli 40 vuotta työssä ollutta Tarja Valtolaa!

MAINOS

Juhlan kruunasi Joen Hallikaisen konsertti, joka liittyy hänen käynnistämäänsä asennemuutosta tavoittelevaan, elämänkokemusta arvostavaan, eettiseen ja aineettomaan yhteiskuntavastuulliseen vanhustyöohjelmaansa, Ilonpisaroita.

Ilonpisara haasteohjelma kerää ihmisyyttä, huomiota, painoarvoa, ja rakkautta. Se kutsuu maatamme rakentaneita vanhuksiamme Kunniakansalaisiksi. Ilonpisara tuo Tähtiartistit hoivakoteihin, ja saattaa ihmiset toistensa luo.

Vimpelissä konsertti järjestettiin paikallisten yrittäjien tuella: Rakennuspalvelu Hannu Särkinen Oy:n, Jallun Hiekka Oy:n ja Vesalan Korjaamo Ky:n. – Nämä yritykset ovat halunneet olla mukana rakentamassa ihmisarvoista vanhuutta, Hallikainen totesi.

– Näillä yrityksillä on sosiaalinen omatunto ja he haluavat jakaa kiitosta tekemällenne työlle tällä tavalla.

Hallikainen totesi konserttinsa alussa, että salintäyteinen yleisö koostui pääasiassa ihmisistä, jotka tietävät mille tuntuu, kun oma työura on takana.

– Miksi minä sitten olen täällä? Olen tullut kiittämään sinua sinun elämäntyöstäsi. Mitä ikinä olet tehnytkin, niin se on ollut tärkeää, sillä sen ansiosta saamme elää maailman parhaassa maassa. Se on sinun työsi ansiota.

Tuula Jokiaho

Joel Hallikaisen konserttia kuuntelivat yhdessä niin Venla ja Väinö-kodin asukkaat kuin heidän omaisensakin.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät