-4.4 C
Alajärvi
lauantai 25.3.2023
spot_img
spot_img

Ykköspesisfinaalit ratkaistaan torstaina Kitrolla klo 17 alkaen!

Ankkurit ja Hamina käyvät kovaa kamppailua Superpesikseen noususta. Hamina johti Miesten Ykköspesiksen finaalisarjaa jo otteluvoitoin 2-0 ja näytti marssivan Ankkurien yli Superpesikseen. Pelinjohtaja Juha-Matti Jaatisen huikeaan syysvireeseen virittämä Ankkuri-joukkue ei kuitenkaan luovuttanut. Sunnuntaina Kitrolla Ankkurit otti kotivoiton lukemin 1-0 (2-2, 8-5) ja eilen tiistaina sinikeltaiset kävivät ryöstöretkellä Haminassa voittaen ottelun 0-1 (3-3, 7-8).

Huomenna torstaina 1. syyskuuta on luvassa jännitysnäytelmä, kun viides ja ratkaiseva finaali pelataan Kitrolla klo 17 alkaen. Voittaja nousee Superpesikseen ja häviäjä jatkaa kautta vielä Koskenkorvan Urheilijoita vastaan.

Lähdetään kaikki kannustamaan kirjaimellisesti ANKKURIT YLÖS!

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät