Ankkurien Superpesisjoukkueen pelinjohto Jaatisen ja Rekosen hyppysiin

Ankkurien Superpesisjoukkueen valmennus kokoontui ensimmäiseen palaveriinsa. Kuvassa Eetu Rekonen, Juha-Matti Jaatinen, Tapio Rajala ja Eemil Peltomäki. Kuva: Jani Vuorela.
Mainos[adrotate banner="3"]

Ankkurien Superpesisjoukkueen valmennus kokoontui ensimmäiseen palaveriinsa. Pelinjohtajana jatkaa kaudella 2023 Juha-Matti Jaatinen, joka saa rinnalleen toiseksi pelinjohtajaksi Kannuksen Uran Ykköspesisjoukkueessa useat viime vuodet pelinjohtajana häärineen Eetu Rekosen.

Laji- ja videovalmennuksesta joukkueessa vastaa paluun Alajärvelle tehnyt Eemil Peltomäki. Tapio Rajala jatkaa joukkueen fysiikkavalmentajana myös tulevan kauden.

MAINOS

– Mahtava fiilis lähteä tulevaan. Vaikka nyt pelaamme Superpesiksessä, niin se ei meille pelkästään riitä. Ankkurit on nälkäinen ja haluaa kehittyä ja menestyä jatkossakin, toteaa pelinjohtaja Juha-Matti Jaatinen.

– Hienoa päästä Ankkurijoukkueen matkaan uudelle tulemiselle superpesikseen. Viime kesänä pääsi näkemään vastustajan näkökulmasta joukkueen tekemistä ja nyt onkin mukava päästä tutustamaan pelaajiin ja tekemään töitä pelikautta kohti.

– Tehdään Kitrosta vierasjoukkueelle vaikea paikka pelata, sanoo toinen pelinjohtaja Eetu Rekonen.

MAINOS
Edellinen artikkeliVille Hautamäki ja Ari-Pekka Hautanen – kolmas SM-kulta putkeen!
Seuraava artikkeliPahoinpitelyt työllistivät poliisia viikonloppuna Pohjanmaalla