Ympärivuorokautinen palveluasuminen jatkuu normaalisti Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueella

Mainos[adrotate banner="3"]

Osalle Etelä-Pohjanmaan alueen yksityisissä ympärivuorokautisen palveluasumisen yksiköissä asuville asiakkaille ja heidän asioidenhoitajilleen on tullut palveluntuottajalta tiedote, jossa on kerrottu palvelusopimusten irtisanomisesta.

Taustalla ovat Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueen ja yksityisten palveluntuottajien väliset sopimusneuvottelut, jotka ovat käynnistymässä.

MAINOS

Yksiköissä asuvien asukkaiden tilanne pysyy ennallaan. Asukkaat ja läheiset voivat olla rauhallisin mielin, nykyiset asukkaiden sijoituspäätökset ja maksut asumisyksikössä pysyvät voimassa.

Etelä-Pohjanmaan alueella ostetaan yksityisiltä palveluntuottajilta ympärivuorokautista palveluasumista. Näiden osalta osa palveluntuottajista on irtisanonut sopimukset päättymään 31.3.2023.

Lisäksi osassa aluetta yksityiset palveluntuottajat tarjoavat ympärivuorokautista palveluasumista palvelusetelipalveluina. Osa palveluntuottajista on ilmoittanut päättävänsä palvelusetelisopimukset 31.12.2022.

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on jo tehnyt päätöksiä yhtenäisen palvelusetelitoiminnan aloittamiseksi 1.1.2023 alkaen.

MAINOS
Edellinen artikkeliHoiskon Pikkuyrittäjät perustivat Liekin ja alkavat tehdä polttopuukauppaa!
Seuraava artikkeliSademies- draamakomedia ensi-iltaan Lapualla – mukana myös järviseutulaisia teatterintekijöitä