0.3 C
perjantai 26.4.2024

Vimpelille voitto Forssasta

Naisten Korisliigassa Vimpeli nappasi vieraskentällä voiton Forssasta. Se onnistui kapeallakin kokoonpanolla pelaamaan erinomaisen puolustuspelin ja sarjapisteet matkasivat Vimpeliin 72-61.

Forssa hallitsi ottelun alkua johtaen viiden minuutin pelin jälkeen 12-6. Veto kohensi peliään ottelun edetessä ja puoliajalle mentiin tilanteessa 28-30. Kolmannella jaksolla (8-17) Veto pääsi karkumatkalle eikä Alku enää Vetoa tavoittanut.

Veto paransi korinaluspeliään edellisistä otteluistaan voittaen levypallot 47-55.

ViVe:n amerikkalaisduo Tynice Martin 28/13 ja Shayla Cooper 22/11 aiheuttivat ottelussa päänvaivaa kotijoukkueelle. Alun tehokkain oli takamies Jade Vega, joka pussitti 23 pistettä.

– Kauden paras puolustuspeli oli voiton avain, saimme pidettyä kolmannella jaksolla hankitun johdon, joten tyytyväinen täytyy olla. Vierasvoitto on arvokas tässä sarjassa,tilitti Vedon valmentaja Jukka-Pekka Kujala.

Veto: Martin 28/13/4 syöttöä, Isoranta 5/1, Rytkönen 0/3, R.Kujala 2/1/4 syöttöä, Anttonen 8/9,Cooper 22/11, Salmi 7/10.