25.6 C
Alajärvi
perjantai 24.5.2024
MAINOS

Nainen vangittiin todennäköisin syin Soinin ampumiseen liittyen

Etelä-Pohjanmaan käräjäoikeus vangitsi tänään pidetyssä pakkokeinoistunnossa viime maanantaina syytä epäillä perustein vangitun naisen todennäköisin syin epäiltynä murhan yritykseen. Poliisi on edistynyt tutkinnassa ja sen perusteella naisen asema muuttui.

Soinissa tapahtui perjantaina 7.10. iltapäivällä ampumistapaus, jossa yritettiin ampua paikkakuntalainen mies.

MAINOS

Tähän mennessä suoritetun tutkinnan perusteella on todennäköisiä syitä epäillä, että teko täyttää murhan yrityksen tunnusmerkistön. Poliisi ei tule esitutkinnan keskeneräisyyden vuoksi kertomaan tarkemmin mitkä ovat ne seikat, jotka tunnusmerkistön täyttävät.

Poliisi pyytää yleisön havaintoja tiistaina 4.10. Soinissa liikkuneesta punaisesta Toyota Yariksesta.

Auto on ollut liikkeellä päivän aikana. Havainnot ilmoitetaan sähköpostitse vihjeet.pohjanmaa@poliisi.fi tai puhelimitse 0295 415 501.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät