Pohjanmaan poliisin viikonloppu oli vilkas

848
Mainos[adrotate banner="3"]

Pohjanmaan poliisi hoiti viikonlopun aikana kaikkiaan 637 tehtävää.

Viikonlopun aikana kaikkiaan 30 henkilöä otettiin kiinni päihtymyksen vuoksi. Rikosperusteisesti kiinniotettuja oli 19 henkilöä, näistä suurin osa on epäiltynä törkeästä rattijuopumuksesta tai pahoinpitelystä.

MAINOS

Poliisin tietoon tuli viikonlopun aikana yhteensä kymmenen pahoinpitelytapausta. Näistä suurin osa tapahtui yksityisasunnoissa ja kahdessa tapauksessa tekopaikkana oli ravintola.

Rattijuopumuksesta epäiltyjä tavattiin yhteensä 16 kappaletta. Näistä seitsemän kappaletta otettiin kiinni epäiltynä törkeästä rattijuopumuksesta. Epäillyistä rattijuopoista kahdeksan oli nauttinut muuta päihdyttävää ainetta kuin alkoholia.

Törkeitä liikenneturvallisuuden vaarantamistapauksia oli kolme kappaletta. Kahdessa tapauksessa tekijä ajoi poliisia karkuun huomattavalla ylinopeudella. Yhdessä tapauksessa selvinpäin ollut kuljettaja ajoi 60 km/h nopeusrajoitusalueella 158 km/h:ssa. 

MAINOS
Priimatassi alusasujen pop-up-myynti Kyyjärven Paletissa