14.3 C
Alajärvi
sunnuntai 19.5.2024
MAINOS

Ankkureille tukku sopimuksia

Mikael Penninkangas on kirjoittanut kahden vuoden jatkosopimuksen Alajärven Ankkurien kanssa.

Mikael on erittäin tärkeä palanen tulevaan Superpesisjoukkueeseen. Hän on erittäin vaarallinen vasemmalta lyövä pelaaja. Nopeus on myös kunnossa ja siitä todisteena viime kesän Ykköspesiksen runkosarjan etenijätilaston voitto 46 tuodulla juoksulla.

MAINOS

Ulkopelissä Mikaelille tutuin paikka on kopparin tontti, mutta hän taitaa myös siepparin roolin.

– Mahtava kausi takana, jonka suurena palkintona oli nousu Superpesikseen, Mikael Penninkangas sanoo.  – On hienoa päästä jatkamaan yhteistä taivalta ja kohti uusia tavoitteita tutun porukan kanssa!

Kuvassa Onni Juurakko pelaamassa Ankkurien poikien Superpesisjoukkueen ringissä. Kuva Jani Vuorela.

Juurakolle 2+1

Ankkurit rakentaa tulevaisuutta ja on solminut 2+1 vuotisen pelaajasopimuksen nuoren Onni Juurakon kanssa.

2004 syntynyt Alavuden Peli-Veikkojen kasvatti Onni on tuttu mies jo Ankkureille sillä hän on pelannut Alajärvellä poikien Superpesistä.

Kasvattajaseurassaan APV:ssä Onni on vakiinnuttanut paikkansa pelaavassa kokoonpanossa ja jatkaa myös Alavudella pelaamista kaksoisedustuksella. Pelikentällä Onni tunnetaan erittäin sähäkkänä etukenttämiehenä ja sisäpelissä erittäin taitavana lyöjänä.

– Lähden erittäin hyvillä fiiliksillä mukaan Ankkureihin ja hienoa päästä hyvään valmennukseen kehittymään, Onni Juurakko sanoo.

Ankkurien kasvatti Vili Siltala jatkaa sinikeltaisissa 1+1 vuotisella sopimuksella. Kuva Jani Vuorela.

Vili Siltalalle jatkosopimus

Ankkurien kasvatti Vili Siltala jatkaa sinikeltaisissa 1+1 vuotisella sopimuksella. Vili taitaa pesäpallossa monet roolit.

Sisäpelissä Vili omaa monipuoliset lyönnit ja voidaan käyttää niin etenijänä, vaihtajana kuin kotiuttajana. Ulkopelissä Vili on totuttu näkemään pesävahtina tai häärimässä etukentällä. Viime kaudella Vili pelasi Ankkurien Ykköspesisjoukkueessa 16 runkosarjan ottelua.

– Hieno fiilis jatkaa. Porukassa on hyvä henki päällä ja treeniolosuhteet sekä valmennus ovat huippuluokkaa. Odotan itseltäni ja joukkueelta kovaa kehitystä ensi kaudelle. Nähdään ensi kesänä Kitrolla, Vili Siltala toivoo.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät