14 C
Alajärvi
lauantai 30.9.2023
spot_img
MAINOS

Oliver Pelkoselle Suomen mestaruus

Tampereella kilpailtiin maksimivoimapunnerruksen SM-kilpailut lauantaina 15.10. Tapahtuman järjesti Tampereen voimanostajat.

Alajärveläiset, Lapuan Ponnistusta edustavat Niku Ketola ja Oliver Pelkonen olivat kisassa mukana.

Ensimmäistä vuotta kilpaileva Oliver voitti Suomen mestaruuden sarjassa M17 93 kiloa, tuloksella 145 kiloa. Tulos on uusi Suomen ennätys! Nostot kokonaisuudessaan 130-140-145. Huomion arvoista on, että Suomen ennätys parani jokaisella nostolla.

MAINOS

Oliveria valmentava Niku oli neljäs sarjassa M120 kiloa. Niku kertoo kärsineensä vähän olkapäävaivoista, mutta teki kumminkin oman ennätyksensä 172,5 kiloa. Nostot kokonaisuudessaan oli 165-170-172,5.

Kyseessä oli Suomen Voimapunnerrus ry:n kilpailu. Laji eroaa penkkipunnerruksesta siten, että nostetaan jalat ilmassa ilman minkäänlaisia varusteita. Suomen Voimapunnerrus ry on dopingtestauksen alainen.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät