Oliver Pelkoselle Suomen mestaruus

Ensimmäistä vuotta kilpaileva Oliver Pelkonen voitti Suomen mestaruuden sarjassa M17 93 kiloa tuloksella 145 kiloa.
Mainos[adrotate banner="3"]

Tampereella kilpailtiin maksimivoimapunnerruksen SM-kilpailut lauantaina 15.10. Tapahtuman järjesti Tampereen voimanostajat.

Alajärveläiset, Lapuan Ponnistusta edustavat Niku Ketola ja Oliver Pelkonen olivat kisassa mukana.

MAINOS

Ensimmäistä vuotta kilpaileva Oliver voitti Suomen mestaruuden sarjassa M17 93 kiloa, tuloksella 145 kiloa. Tulos on uusi Suomen ennätys! Nostot kokonaisuudessaan 130-140-145. Huomion arvoista on, että Suomen ennätys parani jokaisella nostolla.

Oliveria valmentava Niku oli neljäs sarjassa M120 kiloa. Niku kertoo kärsineensä vähän olkapäävaivoista, mutta teki kumminkin oman ennätyksensä 172,5 kiloa. Nostot kokonaisuudessaan oli 165-170-172,5.

Kyseessä oli Suomen Voimapunnerrus ry:n kilpailu. Laji eroaa penkkipunnerruksesta siten, että nostetaan jalat ilmassa ilman minkäänlaisia varusteita. Suomen Voimapunnerrus ry on dopingtestauksen alainen.

MAINOS
Edellinen artikkeliMarjut Mässbacka ohjaa kuvataidekoululaisia taiteen pariin mielikuvituksen ja sadun avulla
Seuraava artikkeliSampo Latvala eduskuntavaaliehdokkaaksi