Paapon Joulumarkkinoilta tunnelmaa ja omin käsin tehtyä!

1281
Jouluista tunnelmaa ja ostettavaa koristeeksi tai pukinkonttiin on luvassa Paapon Joulumarkkinoilla, jota puuhaamassa ovat Sari Puranen (vas) ja Niina Hallila (oik) sekä kauppias Annen Nenonen, jonka päätyö kuitenkin tällä hetkellä on pikkuinen Sylvi-tyttö!
Mainos[adrotate banner="3"]

Käsityöliike Paapossa Paavolantorilla tapahtuu 25.-26.11. tunnelmallisten Joulumarkkinoiden merkeissä! Markkinoille on ilmoittautunut tähän mennessä jo 30 myyjää myymään itse valmistamiaan tuotteita: käsitöitä, askarteluja ja herkkuja niin joulua odottavaan kotiin kuin pukinpussiinkin!

– Teemana on itse tehty, eli mukaan voivat tulla myymään tuotteitaan kaikki yksityishenkilöt kuin pienyrittäjätkin, joiden tuotteet ovat itse valmistettuja, kertoo Niina Hallila Paaposta.

MAINOS

Joulumarkkinat järjestetään perjantaina kello 10-19 ja lauantaina kello 10-14. Idea niistä syntyi jo elokuussa, kun Paapossa järjestettiin myyjäistapahtuma, johon saapui 19 myyjää myymään itse valmistamiaan tuotteita.

– Tapahtuma onnistui hyvin ja niin myyjät kuin asiakkaatkin alkoivat heti pyytää lisää! Päätimme siis järjestää joulumarkkinat, joihin heti ilmoittautui lähes kaikki syksyllä mukana olleet myyjät ja lisää ilmoittautuu koko ajan!

Mukaan pyritään ottamaan kaikki myyjät, jotka paikalle haluavat. Ilmoittautua tulee 18.11. mennessä joko posti@paapo.fi tai 0414905292. Tarjolle saa tuoda mitä tahansa itse tehtyä käsitöistä askarteluihin, herkkuihin, kortteihin ja vaikka jätkänkynttilöihin!

– Myyntipaikat ovat sisällä, mutta oma pöytä ja tuoli tulee ottaa mukaan. Myös ulkopaikkoja saa, jos tuote on sellainen, jota myydään mieluummin ulkona, kertoo Paapon kauppias Anne Nenonen.

Sisämyyntipaikat järjestetään Paapon edustalle ja tarvittaessa käytäville. Kahvila Helmi on avoinna tapahtuman ajan ja luvassa on jouluista musiikkia ja tunnelmaa!

Perjantaina 25.11. Alajärvellä vietetään myös perinteistä joulunavausta, mitä Paapon Joulumarkkinoita suunniteltaessa ei vielä ollut tiedossa. Yhteensattuma oli enemmän kuin sopiva, sillä näin väkeä on varmasti liikkeellä jouluisessa tunnelmassa!

Tuula Jokiaho

MAINOS
Priimatassi alusasujen pop-up-myynti Kyyjärven Paletissa