Joulusukka-lahjakeräys käynnissä Vimpelissä ja Lappajärvellä

Mainos[adrotate banner="3"]

Haluaisitko tänä jouluna ilahduttaa sinulle tuntematonta henkilöä tai perhettä, joka on jäämässä vaille joululahjoja? Onko sinun tai perheesi tilanne kenties sellainen? Moms for Kids ry:n perinteinen Joulusukka-keräys on käynnissä Vimpelissä ja Lappajärvellä.

Niin siis mikä?

MAINOS

Joulusukka on yhdistyksemme järjestämä lahjakeräys, jossa välitetään joululahjoja paikallisille lapsille, nuorille ja aikuisille. Keräys järjestetään Vimpelissä nyt kahdeksannen kerran ja Lappajärvellä kolmannen kerran.

Jaamme lahjoja Järvi-Pohjanmaan sosiaali- ja perhepalveluiden, seurakuntien diakoniatyön sekä Lappajärvellä myös etsivän nuorisotyön avulla. Lisäksi yksittäiset henkilöt ja perheet voivat ilmoittautua itse tai ilmoittaa lähimmäisensä lahjansaajiksi ottamalla suoraan meihin yhteyttä. Käsittelemme lahjansaajien tietoja luottamuksellisesti.

Miten voin lahjoittaa?

Sekä yksityiset henkilöt, että yritykset voivat lahjoittaa. Keräykseen voi osallistua rahalahjoituksella tai ostamalla ruokalahjakortin. Parhaat ruokalahjakortit ovat sellaisia, joiden osto-oikeuden ulkopuolelle on rajattu alkoholi- ja tupakkatuotteet.

Tällaisia lahjakortteja saa ainakin S-ryhmältä, Keskolta ja HalpaHallista. Lahjakortit viedään keräyspisteisiin, joita ovat Vimpelissä K-Market Veto ja Lappajärvellä Kultainen Kiulukka sekä Vaatepankki sen aukioloaikoina.

Rahalahjoitukset pyydämme tilinumeroon FI41 5522 0220 0592 48 (Moms for Kids ry). Lahjoitussummille ei ole alarajaa, vaan otamme kaikensuuruiset lahjoitukset kiitollisina vastaan.

Rahalahjoitusta tehtäessä viestikenttään kirjoitetaan Joulusukka Vimpeli tai Joulusukka Lappajärvi riippuen siitä, kumman kunnan keräykseen lahjoitus on kohdistettu. Keräyksen varat käytetään ensisijaisesti Joulusukka-joululahjakeräykseen ja toissijaisesti yhdistyksemme muuhun toimintaan Järvi-Pohjanmaan alueella.

Pienkeräysnumeromme on RA/2022/1490, ja pienkeräyksen järjestää Moms for Kids ry, Opintie 42 as 1, 62800 Vimpeli.

Muuta tärkeää

Keräysaika on 1.11.–30.11. Jos haluat ilmoittaa itsesi tai lähimmäisesi lahjansaajaksi tai kysyä neuvoa lahjoituksen tekemiseen, tavoitat meidät numerosta 041 315 5230 (Ulla Anttila), 044 402 4246 (Kristiina Mäki) tai laittamalla viestin Facebookissa Vimpelin Joulusukan tai Lappajärven Joulusukan sivuilla.

Joulusukka-keräys toteutetaan yhteistyössä MLL Vimpelin, MLL Lappajärven sekä SPR Vimpelin kanssa. Tänä vuonna emme järjestä Joulusukka-keräystä Alajärvellä, mutta suosittelemme paikallisia osallistumaan Päiväkeskusyhdistys ry:n Hyvä aika -keräykseen.

Joulusukkatiimi, Moms for Kids ry

MAINOS
Edellinen artikkeliJAPOlla ei korotuspaineita valokuituyhteyksien hintoihin
Seuraava artikkeliKynttilät syttyvät itsemurhan tehneiden muistoksi