-7.3 C
Alajärvi
sunnuntai 21.4.2024
MAINOS

Jukka-Pekka Vainionpää Läntisen alueen vuoden miespelaaja!

Pesäpalloliiton läntisen alueen päättäjäis- ja palkintojenjakogaalassa palkittiin Etelä-Pohjanmaan parhaita pelaajia, tuomareita ja joukkueita. Vimpelin Vedon ja Alajärven Ankkureiden osalle saatiin useita palkintoja.

Tilaisuuden avaussanat lausui läntisen alueen johtoryhmän varapuheenjohtaja Vesa Puutonen ja juhlapuheen piti Pesäpalloliiton seura- ja aluetoimintapäällikkö Maija Seppälä. Palkintojenjaon lisäksi ohjelmassa oli musiikkiesitys sekä mukavaa yhdessäoloa.

MAINOS

Suomi on jaettu pesäpallossa neljään alueeseen, joista läntiseen alueeseen kuuluu Etelä-Pohjanmaan lisäksi Satakunta. Läntisellä alueella pesäpallon parissa toimii noin 4400 lisenssiharrastajaa.

Läntisellä alueella on vahvaa kilpailutoimintaa aina pienistä G-junioreista aikuisten Superpesikseen asti. Toimivia seuroja alueella on vajaa 40 ja niissä tehdään todella hyvää ja vahvaa juniorityötä.

Läntinen alue järjestää vuosittain omaa alueleiriään, joka 2016 sai nimen Etenee-leiri. Leiriä järjestetään vuorovuosina Satakunnassa ja Pohjanmaalla. Kesällä 2022 Etenee-leirit järjestetään Satakunnassa Kankaanpäässä ja Kokemäellä kesäkuun alussa.

Etelä-Pohjanmaan palkitut 2022: Naispelaaja Kaisa Peräaho, Lapuan Virkiä, Miespelaaja Jukka-Pekka Vainionpää, Vimpelin Veto, Nuorisopelaaja (tyttö) Riikka Polso, Mailattaret Vaasa, Nuorisopelaaja (poika) Aleksi Lassila, Vimpelin Veto, Tuomari Mika Salmenautio, Alajärvi, Nuorisotuomari Matias Hyytiäinen, Alajärvi, Tuomariura Aimo Vieri, Seinäjoki, Vuoden seura Seinäjoen Maila-Jussit, SM-pronssi Seinäjoen Maila-Jussit C-tytöt, Leirimitalisti pronssi Ulvilan Pesä-Veikot E-tytöt, Leirimitalisti hopea Seinäjoen Maila-Jussit D-pojat, Leirimitalisti kulta Seinäjoen Maila-Jussit D-tytöt.

Kuva:

Vimpelin Vedon Jukka-Pekka Vainionpää palkittiin Läntisen alueen vuoden miespelaajana!

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät