-3.5 C
Alajärvi
keskiviikko 08.2.2023
spot_img
spot_img

Kultaisia ansioristejä ja sisupuukkoja alajärveläisille yrittäjille

Alajärven Yrittäjät ry jakoi vuosikokouksensa yhteydessä eilen perjantai-iltana kolme kultaista Yrittäjäristiä 20 vuotisesta yrittäjäurasta.

Yrittäjäristit saivat vastaanottaa Rakennus Penninkangas Oy:n Risto Penninkangas, Jykän Grilli Oy:n Jyrki Kalmu sekä Järvinikkarit Oy:n Mikko Varila.

Alajärven Yrittäjät jakoivat ensimmäistä kertaa ”Sisupuukot” jäsenilleen Tuija Silver-Lagerille (FitFactory) ja Lauri Joensuulle (Kesport).

Alajärven Yrittäjät jakoivat Yrittäjäristien lisäksi ensimmäistä kertaa ”Sisupuukot” jäsenilleen Tuija Silver-Lagerille (FitFactory) ja Lauri Joensuulle (Kesport). Sisupuukot on valmistanut seppä Kyösti Heikkilä käsityönä.

Yhdistys halusi näin muistaa yrittäjiä heidän tekemästään sisukkaasta työstä yrityksensä ja paikkakunnan eteen.

Molemmilla yrityksillä on takanaan haastavat koronavuodet ja toimialan muutokset. Yritykset toimivat Alajärvellä ja omalta osaltaan elävöittävät kaupunkikuvaa ja tuovat tärkeitä palveluita paikkakunnalle.

Harjula puheenjohtajaksi

Alajärven Yrittäjät Ry:n vuosikokous valitsi lisäksi uuden puheenjohtajan ja uusia hallituksen jäseniä.

Vuoden 2023hallitus on Toni Harjula puheenjohtaja, Mervi Hyvönen sihteeri ja jäsenet Jani Levijoki, Matti Ahonen, Maiju Korkeaho, Maija Yli-Hemminki, Jussi Latvala, Markku Pelkonen ja Arja Hämeenniemi.

Tuula Jokiaho

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät